Hogyan tüntessem el a cigiszagot a ruhámból?
Nem mosasra erett 3 hordas utan? En valamit akkor rosszul csinalok,mosom minden hasznalat utan a farmerom is. Nem bantaskent irtam, csak tényleg elgondolkodtam..lehet tul finnyas vagyok :)
Sztem csak a mosas segit. De ha cigiszagu a lakas az sem:( Tapasztalat.
A farmer mosási gyakoriságról nagyon különbözőek a vélemények. Télen pólót 2-3-szor is felveszek, nyáron persze amikor beleizzadok, akkor egyszer. Zoknit, alsóneműt is természetesen egyszer veszek fel.
Farmert pedig, lehet hogy szégyen, de addig amikor már érzem, hogy szaga van. Felesleges minden hordás után mosni, csak kikopik, abba fog tönkremenni, nem a viselésbe.
Persze aközött is különbséget teszek, hogy olcsó vagy drága farmer. Egy márkátlan, vagy egy olcsó márkás farmert (Levis, Lee stb..) annyira nem sajnálok gyakrabban mosni. De azért egy minőségi, drágább kategóriásat (Armani, Diesel) már sajnálok gyakran mosni, ezekre jobban vigyázok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!