Mennyire ideális és elfogadott viselet a flip-flop papucs városi környezetben egy fiún? Te mit gondolsz arról, aki ilyet hord?
Kényelmes hosszútávon viselni?
Mennyire egészséges/egészségtelen a lábnak?
Mennyire számít illendõ viseletnek?
#20 szerintem azt választaná ami az amorf lábara rámegy és elbirja viselni.
Amugy pedig nem kihaltak hanem tovább fejlödtek...modjuk nem mind,ez igaz.
Ha más fiú/férfi hordja, engem nem zavar, de én jobban szeretem a szandált, nekem kényelmesebb, persze zokni nélkül.
Melegben mindkettő jobb, mint a zárt cipő, persze ahova jól ki kell öltözni, ott nem elfogadható egyik nyitott lábbeli sem.
Szeretem,hordani fogom!
Persze ha az alkalomhoz nem megfelelő akkor nem azt veszemfel,de amugy nem érdekel mások véleménye.
25-ös
Ha nem érdekel mások véleménye, akkor azokon a bizonyos alkalmakon miért nem veszed fel mégse? Mert akkor mégis csak figyelembe veszed a mások véleményét.
Nem. Az alkalomhoz illő viselet nem mások véleményének függvénye.
Mondjuk,hogy előtérbe helyezek bizonyos közössegi vagy egyéni érdekeket a magaméval szemben.
Azaz tárgyalásra,temetésre nem veszem fel mert nem való oda.
"Az alkalomhoz illő viselet nem mások véleményének függvénye"
De. Pontosan így alakult ki a története során. Lehet, hogy újat mondok, de az ilyen alkalmakra sem úgy alakult ki az illő viselet, hogy az az emberiség kialakulásakor már meg volt írva egy nagy könyvben, hanem a közösség véleménye alakította így, mi több sokszor változott is, illetve nem is egyforma az egyes országokban.
Hmmm akkor egy közösség véleménye?
Inkább tiszteletnek tartom,hogy mit viselek. Megtisztelem azzal a halottat,üzletfelet,hogy nem úgy megyek a temetésre tárgyaláara mintha stranda mennék.
Na látod, megy ez.
Minket is megtisztelhetne az a sok retkes lábú, csattogó pacskeros, aki a szőrös bokáját, meg a görbe lábbujjait mutogatja a város közepén az izzadt pacskerjában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!