Leugrani a boltba, vagy nagyon rövid távra max, ahogy a kettes válaszoló írta. Nekem pl nagyon nem vonzó egy fiún vagy férfin.
2020. máj. 31. 23:57
12/31 anonim válasza:
“Nem tartja a lábat”
És akkor le fog esni a láb, vagy mi? :D
2020. jún. 1. 12:45
13/31 anonim válasza:
nem ideális, de engem nem zavar ha azt hordod
tőlem full mezítláb is mászkálhatsz
2020. jún. 1. 13:27
14/31 anonim válasza:
12-es, ha már kötekedsz nevetséges “érvekkel”, legalább nézz utána, hogy egy rendes lábbelinek mi a szerepe (nem, nem csak az, hogy trendi legyen). És talán rájössz, hogy nem lekezelően kötekedni meg szmájlizni kell, hanem ortopédiai szempontból normális cipőt hordani. Na persze ha egészséges lábakat akarsz fiatalkorod után is. A flip flop nem egészséges és pont (ahogy pl a tűsarkú cipők vagy a teljesen lapos balerinák sem). Ezt orvosok bizonyították, nem én találtam ki, mielőtt ezzel jönnél. Még ha a talpa nem is papírvékony (soknak az), a bokát akkor sem tartja semmi, és ez bizony probléma hosszútávú hordásnál. Persze a kérdező nem biztos, hogy annyit akarja hordani, de attól még megengeded, hogy leírjam, hogy sokat viselni nem célszerű?
2020. jún. 1. 19:57
15/31 anonim válasza:
Én nem szeretem, büdös lesz városi környzetben, meg fekete a talpam. Pl végig metrozod a várost. Közben a metrón kicsit lejön a lábadról,mondjuk legalább lesz hely a szag miatt 😂. Strandra jó, ott a víz által folyamatosan friss marad 😀
2020. jún. 2. 20:17
16/31 anonim válasza:
Van is,szeretem is hordani is fogom. A lában nem ocsmány undorítok koszos gombatelep. Úgyhogy nem érdekel mások véleménye.
2020. jún. 7. 00:17
17/31 anonim válasza:
Szerintem a kutyát nem érdekli, ki milyen lábbeliben mászkál, fõleg 1 nagyobb városban.
Én tegnap vettem elõ, senki nem szólt be, hogy miben vagyok.
30/F
2020. jún. 7. 12:11
18/31 anonim válasza:
Szeretem a nem tartja a láb szöveget.
És megkérdezem a mezitláb járkáló ősember lábát mi tartotta?
2020. jún. 7. 12:57
19/31 anonim válasza:
Ki is haltak jól. Én meg azt kérdezném, ha választhatott volna az ősember egy flip-flop, meg egy rendes félcipő között, szerinted melyiket választotta volna? Naugye.
2020. jún. 7. 15:06
20/31 anonim válasza:
Na igen, #19. Annyira bírom, mikor hülyeségekkel próbálnak “vitatkozni”.
Na meg amellett, hogy nem éltek 70-80 évig, nem is aszfalton, betonon kellett járniuk. És amint elkezdtek cipőket készíteni, hát nem éppen flip flop fazonúak voltak kezdetlegességük ellenére sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!