Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi jut eszetekbe, mi a vélemén...

Mi jut eszetekbe, mi a véleményetek arról, ha egy lány/nő nem vesz fel melltartót?

Figyelt kérdés
Ez nyilván látszik is. Nektek mi jut eszetekbe? Szerintetek gáz?

2020. máj. 29. 11:10
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
90%
Én személy szerint nyáron nem szeretem viselni,nem zavar ha át látszik is.Este viszont jobb szeretek meztelen aludni. 36N
2020. jún. 5. 04:13
 22/23 anonim ***** válasza:
35%

Kérdés h hova s milyen ruhához nem vesz fel. Ha pl eg hivatalor esemenyre nem vesz vagy munkába az gáz. Ha idősebb és nagyon nagy mellü és pl ovoneni s nem vesz fel az is gáz. Legalábbi a bimije ne látszódjon :D

De ha otthon nem hord, vagy olyan ruhában van amihez a mellhartó kénylemetlen nelle akkor nyugodtan lehet ugy akar egy szorakozos esten is. Pl nekem is van olyan ruham ami vastagabb anyagu es lehetetlen hozza metarto felvenni mert valahol mindig kilatszodna (hatul kivott, nyakba akasztos ujjatlan borbetetes csini ruha). Akkor ahhoz nem veszek fel. Mivel viszonylag feszes a mellem s nem is tul nagy, ezert nem szavaro es igy is jol all.

De ha pl egy feher polohoz valaki nem vesz fel metartot es minden atlatszik az csak otthonra megy el. :D

2020. jún. 5. 10:39
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

"Ha idősebb és nagyon nagy mellü és pl ovoneni s nem vesz fel az is gáz. Legalábbi a bimije ne látszódjon :D"

Nem emlékszem, hogy bármelyikünk nagymamája izgult volna ilyeneken pesztonkálás közben. Mégsem lettünk lelki sérültek.

2020. jún. 5. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!