Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi jut eszetekbe, mi a vélemén...

Mi jut eszetekbe, mi a véleményetek arról, ha egy lány/nő nem vesz fel melltartót?

Figyelt kérdés
Ez nyilván látszik is. Nektek mi jut eszetekbe? Szerintetek gáz?

2020. máj. 29. 11:10
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
75%
Ha olyan melleim lennének, hogy melltartó nélkül is formásak akkor biztos nem hordanék, max vékony sportmelltartót ha valami átlátszóbbat veszek fel. Számomra csak az az igénytelen amikor valakinek a köldökéig lógnak és teljesen jól látható.
2020. máj. 29. 12:43
 12/23 anonim ***** válasza:
95%

A melltartó fő funkciója a mellek tartása bizonyos méret felett. Egy átsejlő mell formája után nem kellene senki agyának eldurrania, vagy zavarba jönni.

Sokak szerint igénytelen. Ha egy munkahelyen elvárják a viselését, de nem teszel eleget, akkor valóban az. Egyéb helyeken nem gondolnám annak.

Mások szerint qrvás. Az miért nem qrvás, hogy a többség a saját maga testképzavara miatt kicsinek (és az miért baj?) gondolt mellét mindenféle push up stb. módon felnyomja, összenyomja stb. hogy nagyobbnak lássák, ergo jobban tetsszen másoknak.

Ha egy lány a kényelem miatt nem vesz fel melltartót, számomra önbizalomra, vagányságra utal, elfogadja magát és fontosabb neki, hogy valóban jól érezze magát a bőrében.

2020. máj. 29. 13:20
 13/23 anonim ***** válasza:
84%

Én mindig örülök magamban, ha ilyesmit látok, mondjuk 40-50 éves kor alatti, kisebb mellű nőnél. Sajnos nagyon ritkán látok ilyet, mert vagy nem mernek így megjelenni, vagy a ruha miatt nem is lehet észrevenni.

Nagyobb mellek esetén szerintem többekben megbotránkozást vált ki, de engem ez sem zavar.

Ilyen nagymamáknál szokott előfordulni, hogy már a köldökük alá lóg a mellük, de melltartó az nuku. Na, nekik kéne hordani.

[link]

2020. máj. 29. 14:30
 14/23 anonim ***** válasza:
97%

70B vagyok, kicsi es kerek cicim van, egyatalan nem nez ki rosszul ha egy kicsit feszulosebb polohoz sem veszek melltartot. legalabb latszik a szep formaja es sokkal kenyelmesebb. bar ezt inkabb edzeshez szoktam kondiba, igaz elegge megneznek a ferfiak de nekem igy sokkal kenyelmesebb. melltartot amugy sem hordok, inkabb braletteket.

szerintem egyatalan nem gaz, inkabb csak egy kin a noknek a melltarto viselese a tarsadalom miatt ahol ez el van itelve/kihivo a szexualis dolgok miatt. attol fuggetlen ugyan olyan a kirajzolodo mellbimbo, mint egy ferfie

2020. máj. 29. 21:58
 15/23 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem nem gáz. Az exem mindig megkövezett még akkor is. ha kollégiumban melltartó nelkül mentem a konyhába, nem hogy máshol..szerintem semmi nincs abba ha nem húzok melltartót, szintén kicsi, kerek 70/B mellem van, szeretem. Mellbimbóm kicsit kihívó melltartó nélkül, de könyörgöm van rajtam ruha. Éljenek a szabad cicik!
2020. máj. 30. 00:46
 16/23 anonim ***** válasza:
77%
Én speciel nem veszek fel melltartót ha itthon vagyok, 75C mellem van, ha felveszek feszülősebb, passzosabb, vagy bő laza pólót vagy kroptopot, a kutyát se érdekli ha árür a bimbó, meg ilyesmi, de ha kimegyek valahova azért csak felveszem, a cicinek is kell "pihenni", mert az sem egészséges, ha a nap 24 órájába rajtad van, mert akkor fog csak igazán megereszkedni, nem pihen, beizzad a melltartóban,hamarabb veszít a tartásából.
2020. máj. 30. 08:54
 17/23 anonim ***** válasza:
90%
Ja am 17 éves vagyok és a 16-os kommentelő
2020. máj. 30. 08:54
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

16.

Aztán mégis sok hülye van aki még éjszakára is vesz fel valamit és nem meztelenül alszik.

Pedig a férfiaknál a csomagnak is kell szellőzni.

2020. máj. 30. 09:29
 19/23 anonim ***** válasza:
72%
En van olyan, hogy hónapokig nem veszek fel melltartót mert kényelmetlen számomra a viselése, jobb nélküle. Szörnyen igénytelen vagyok :((
2020. máj. 30. 10:08
 20/23 anonim ***** válasza:
24%
Valószínűleg olyan pici neki, hogy nincs mire. Tehát csak egy bimbotapasz, hogy ne vágja át a felsőt, és kész. Szúnyogcsípésre nem kell.
2020. máj. 30. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!