Szerintetek gáz ha egy lány melegítő nadrágot vesz fel sportoláshoz?
Nem szeretem a feszülő nadrágokat, rövidgatyákat, cicanadrágokat hordani, mert zavar, hogy ellégé látszik benne az alakom.
Ezért sportoláshoz, inkább melegítő nadrágot veszek. Szövetet, nem ilyen susogósat.
Egy egyszerű fekete Dechatlonosat használok. Nem áll el, nem lóg rajtam, nem ilyen nagyon lógós.
Teljesen jó állapotba van.
Álltalába ebbe járok el edzésre.
Viszont most az egyesületem össze lesz vonava egy másikkal, így nagyon sok új emberrel fogok együtt edzeni.
Félek hogy gáznak fogják tartani, hogy a legtöbb csajon, feszülő nadrág van, rajtam meg melegítő.
Szerintetek gáz?
Ti lenéznétek azt a lányt akin melegítő van?
16/L
Fölösleges paranoia.
Senki nem foglalkozik a másik ruhájával.
Én feszülős,szűk, vagy rövid ruhákat hordok edzésre(tudom kicsit ribisen hangzik😂) de nálunk sok lányon inkább bővebb cuccok vannak,melegítő
Szóval ne aggódj emiatt,nem szokatlan egyáltalán!!:)
Nem isten ments, hogy mondjuk színházba ebbe menjek!
Köszönöm a válaszokat
Miért lenne természetes,hogy minden nőnek vastag lábfej nélküli harisnyába kéne bármit is sportólni?
Nagyon helyes,hogy te legalább nem vagy fénymásolat a többi magamutogatóval ellentétben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!