Ez hogy működik a turkálókban?
Figyelt kérdés
Ugye kilóra adják a ruhát, x ezer forintért. Na most ha én bemegyek és csak 1 pólót akarok venni aminek szinte nincs is súlya, azt hogy tudom megvenni?2020. máj. 24. 17:08
1/8 anonim válasza:
Ráteszik a mérlegre, majd mondják hogy 300ft.
2/8 anonim válasza:
Tanultál te valaha fizikát? :-D
Mi az, hogy nincs súlya...?
Még a levegőnek is van!
Szerinted egy mérleg nem tud 10 dekát vagy 17 dekát lemérni?
3/8 anonim válasza:
Ennél már csak az volt fájdalmasabb kérdés mikor az egyik vásárló megkérdezte, mi van ha nincs 1 kg amit venni szeretne, akkor is kikell fizetni a 3800 ft kgos árat?
4/8 anonim válasza:
Egy kilónál kisebb súly is létezik, pont ahogy az élelmiszereknél. Pl nemrég vettem bikinialsót (címkés volt), talán 250Ft-ra jött ki.
De van, ahol a kisebb dolgok darabáron vannak.
6/8 Metionin válasza:
Lemérik a súlyát ugyanúgy mintha egy táska ruhát vennél. Én egyszer egy darab csipke kardigánt vettem, 68 ft volt.
7/8 anonim válasza:
Egy pólónak is van mérhető súlya (tömege). Biztos, hogy nem 0,0 gramm lesz. Sacc/kb 10 dekát biztosan nyom. Így az annak megfelelő árat fizeted ki.
De van olyan turkáló is, ahol egyedileg vannak beárazva a ruhák, rajtuk van az árcédula, mint az új ruhákat árusító üzletekben.
8/8 anonim válasza:
Én ma vettem két férfipólót a kilósban. Mérlegre teszik, mondják az árát. Ott 3800 Ft egy kiló cucc és 1100 volt a két póló (pamut).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!