Női hipszteralsó hagyományos férfi bugyi helyett? Boxert nem szeretm,a hagyományos férfi bugyi meg olyan trottyos
2020. máj. 24. 14:37
1/8 anonim válasza:
Teljesen jó. Én ilyet is hordok.
2/8 anonim válasza:
Jesszus!
Öltöny nem kell hozzá?
Esetleg ing, vagy lazább bermuda?
3/8 anonim válasza:
Simán!! Én is csak azt hordok ami kényelmes, és bizony van benne női raha is, de nem tud érdekelni mások véleménye, idegeneké meg pláne nem!
4/8 anonim válasza:
Gondolom ferfikent kerdezed. Szerintem eleg kenyelmetlen lenne.
5/8 anonim válasza:
Férfiként én is vettem már kíváncsiságból női bugyit. Alapvetően nem rossz, csak elöl a szerszámnál szorított. Ami érthető, hiszen a szabását nem arra tervezik, hogy ott lesz még egy "csomag" is.
Amúgy vegyél egyet, próbáld ki! Ha kényelmes, hordjad! Úgyse látja senki.
6/8 anonim válasza:
Én feszülős boxert hordok. Egy ilyen nőiben nem férne el a pöcsöd neked sem. Férfi fazon kell mindenképp.
Kínaiban olcsó, és nekem megfelelő minőségű is (nem rohadok bele, vagy ilyesmi). Nőknek meg tetszik is az ilyen száras stílus. Férfias. Ezért is gyártják 😃
7/8 anonim válasza:
Nyugodtan hord. ha rugalmas, akkor kényelmes is. Bár nekem a Triumph Sloggi jött be nagyon. Rugalmas, kényelmes és kellemes viselet.
8/8 anonim válasza:
És akkor jobbra-balra minden kilóg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!