Vélemény errol a stilusról? 20 éves lánynak? (Kép)
Én sem szeretem ezt a stílust.
Az oversize darabok szerintem csak extra vékony nőkön mutatnak jól (amilyen a képeken szereplő hölgy is)
Itt beállított képekről van szó. Élőben egy rosszul megválasztott vagy kombinált oversize darab olyan, mint amikor gyerekkorodban az unokatesód kinőtt ruháit kellett hordani.
20 éves vagy, szerintem véleményektől függetlenül kísérletezz az öltözködéseddel. Max ha nem jön be, váltasz.
Tizenkettő egy tucat.
Nem elegáns, nem elég klasszikus.
A ruhadarabok 80%a nem lesz vállalható 5 év múlva.
Nekem nem tetszik, mert inkább a laza, csajos, kissé sportosabb stílus jön be.
A csajszi túl elegáns, mintha mindennap meetingekre menne, ilyen ruhákban nem érezném jól magam.
Meg a sok oversized pulcsi is...néha tök oké, de ha valakinek csinos az alakja miért hord folyton ilyet.
Ezeken a képeken mondjuk kimondottan tetszik az öltözéke:
Elég erős turi hatása van az akár több 100 eurós termékeknek.
Óriási bő vállatlan póló, T alakot kölcsönző kabátok/felsők. Arról nem is beszélve hogy magassarkú valami borzasztó azokkal a nadrágokkal amit ő hord.
Sokan öltözködnek így, de ez tipikusan az amikor valakin minden egyes ruhadarab csak ront. Öltözete alapján 50-nek mondanám a csajt.
Ez lenne akkora durranás?
A mai divatmániás Instalibák 90%-a ilyen “fancyke, elegáns hatású” oversize ruhadarabokba öltözik, - és most főleg azokról beszélek, akik ‘meglepő módon’ 2-3 éve még sportszettben, Adidas Superstarral taposták az utcákat. Most pedig előszeretettel húznak olyan kabátokat, amiket a 80 éves nagyszüleik is megirigyelnének, hogy most újra divatba jött.
De ízlések és pofonok. Ha már évekkel ezelőtt is tetszettek az ilyen formatervezésű ruhák, és az alakodhoz, belső világodhoz is passzol, akkor semmi baj nincs vele.
De ha csak egy divathóbort miatt akarod magadra aggatni, akkor nincs túl sok értelme, felesleges pénzkidobás.
Nekem nagyon furcsa, hogy mindig kint van a lába, de a felső testén vastag pulcsi, kabát, stb vastag ruha.
Tehát az irány jó néhol, de amúgy mindig az az érzet van bennem, hogy itt valami nem stimmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!