A márkás poló engedi e a színét kézi mosásnál?
Figyelt kérdés
A párom vett egy replay polót és amikor kiakartam mosni (direkt kézzel,hogy ne legyen baja) borzasztóan elkezdte engedni a színét!Én pedig attól tartok,hogy palira vették a boltban!Szerintetek?2010. júl. 29. 22:05
1/4 anonim válasza:
Hát ez lehet nem pont ide illik, de amikor én visszavittem az s.Oliver csizmám 2 hét használat után, mert elkezdett kiszakadozni, mondtam hogy 14 ezerért nem kéne ilyen rossz minőségűnek lennie, ők meg azt mondták, hogy nem a minőséget fizettem meg hanem a márkát..:/ De végül szerencsére levásárolhattam az árát. Egyébként ha márkaboltban vette, akkor az biztos, hogy eredeti.:)
2/4 A kérdező kommentje:
Jaj,bocsánat,hogy nem jó helyre tettem a kérdést,de nagyon mérges vagyok!Igen márka boltba vette és az sem két forint volt!:D
Huh,akkor te is őont valami rossz csizmát fogtál ki,de tényleg szerencse,hogy levásárolhattad! Nekem nike csizmám van hál istennek nagyon jól birja,szeretem ezt a márkát!:)Köszi a választ első!:)
2010. júl. 29. 22:31
3/4 anonim válasza:
Az, hogy engedi- e a színét nem márkafüggő.
Egy márkás ruhadarab pont úgy engedi, attól még nem hamisítvány a cucc. Kifordítva kell mosni, langyos vízben, vagy amit a címke enged, de mindenképp kifordítva.
Néhány mosást engedhet a színe, utána abbamarad, természetes dolog, hogy egy nagyon színes engedi a színt.
Régi házitrükk: a mosóvízbe tegyél 1 csepp ecetet és az megfogja a színt, nem fog engedni.
4/4 A kérdező kommentje:
Huh,megnyugodttam!:) Kifordítva mostam és nem túl meleg vízbe! Köszönöm a válaszokat és a trükköt!:)
2010. júl. 30. 00:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!