Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Összeállitanál ruha szettet...

Dalmi23 kérdése:

Összeállitanál ruha szettet lánynak férfiként?

Figyelt kérdés
Például elgondolkodtam hogy miket vennék fel már ilyen jóidőben ( milyen toppot milyen nacival melltartó bugyi mindegyiknek a színe stb lehet ragozni :) ) Arra juttottam még lenne mit fejleszteni a kreativitásomon és mindenen :) De arra is kiváncsi lennék hogy egy pasi milyen szettet vagy szetteket állítana össze egy lánynak mint én . Bocsi ha hosszú lett :) 23l

#ruha #divat #női ruha #Nyári szettek
2020. máj. 20. 12:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha gondolod szedek össze 1-2 darabot, de melltartó bugyi minta szín stb azokat ha nem haragszol rád bízom:)

Annyiban segíts már légyszíves, hogy ilyen idő alatt mit értesz. Neked ez már jó idő, tehát "picsagatyában" is elmennél bárhova vagy még azért hosszúnadrágot és egy pulcsit elbírsz.

2020. máj. 20. 12:30
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen válaszoltam üzenetben :)
2020. máj. 20. 12:56
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Mi párommal szoktunk így plázázni, hogy egymást öltöztetjük. Bár még sosem vettünk így ruhát 😃

26f

2020. máj. 20. 22:53
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Farmer, sneaker, atléta. :P
2020. máj. 21. 06:53
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát most elkezdhetném sorolni, vagy mutathatnék képeket arról, hogy én milyen összeállításokat szeretek látni egy lányon, de az korántsem biztos, hogy tükrözné a te ízlésedet. Akkor meg úgysem hordanád, nem igaz? :D

Vagy legalábbis remélem, hogy nem létezik olyan ember, aki csak azért visel egy ruhaszettet, mert mások azt mondták, hogy az jó, de közben nem is tetszik neki igazán.

2020. máj. 22. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!