Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk titeket zavarna,ha a...

Fiúk titeket zavarna,ha a barátnotok fürdőruhája sokat mutat?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon szép vörös tanga fürdőruhám ami nagyon szexin áll,viszont barátom zavarja ha fel veszem és megnéznek benne. Ti hogy állnátok hozza? Én jól érzem magam benne és nem erdekel hogy megnéznek. Egyébként mindketten 17 évesek vagyunk úgyhogy nem egy kiöregedett házaspár kategória. Köszi a válaszokat :)

2020. máj. 19. 18:09
1 2
 11/15 anonim válasza:
0%
Ha ez nem troll kérdés, én azt javaslom, hogy még egy ideig ne is gondolkozzatok a strandolásról.
2020. máj. 21. 22:54
 12/15 anonim válasza:
90%
Barátnőm is szokott tangát hordani strandon. Nem zavar ha megnézik :) Párodnak legyen kis önbizalma :D
2020. máj. 22. 09:07
 13/15 anonim ***** válasza:
2%
Palidnak igaza van...
2020. máj. 22. 19:39
 14/15 anonim ***** válasza:
88%
Az én barátom már télen megkérdezte hogy nekem van-e tangás bikinim mert neki az tetszik😂 És van, szóval ő nem problémázik rajta, még szereti is rajtam :D
2020. máj. 23. 02:51
 15/15 anonim ***** válasza:
12%
Szerencsére a párom szereti ha meg néznek,büszke rám,nem vagyunk féltékenyek! 41N
2020. júl. 12. 04:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!