Fiúk titeket zavarna,ha a barátnotok fürdőruhája sokat
mutat?
Figyelt kérdés
Van egy nagyon szép vörös tanga fürdőruhám ami nagyon szexin áll,viszont barátom zavarja ha fel veszem és megnéznek benne. Ti hogy állnátok hozza? Én jól érzem magam benne és nem erdekel hogy megnéznek. Egyébként mindketten 17 évesek vagyunk úgyhogy nem egy kiöregedett házaspár kategória. Köszi a válaszokat :)
Törölni fogják sajnos mert leírtad hogy 18 alatt vagy! De én megértem a barátodat
2020. máj. 19. 18:13
2/15 anonim válasza:
Igaz,fiúkhoz szól a kérdés, de lányként válaszolok. Jó alakom van,vékony vagyok,imádom a napot,ebből adódóan természetes,hogy olyan bikinit hordok,ami valóban csak a lényeget takarja...épp hogy csak. Én ilyen vagyok,ezt szeretem. Volt olyan barátom,akit zavart,mint ahogy sok más egyéb,de hosszú távon nem bírtam ki vele. Engem szeressen,ne azt,akinek szeretne ha lennék. Ha a dolgaimat nem tudja elfogadni,elválnak az útjaink. L.
2020. máj. 19. 20:24
3/15 anonim válasza:
Nekem brazil tangás a fürdőrucim.
18L
Barátom nagyon szereti, de azért néha ő is szűrós szemmel néz a pasikra. Barátod csak magáénak akar tudni. Ez ilyen pasi ösztön xD
2020. máj. 19. 23:20
4/15 anonim válasza:
Engem nem zavarna ez a része.
De ha túl szexi, olyan jó, ami kiemeli a popsi formáját az zavaró lehet abból a szempontból, hogy nehéz mozogni a strandon, amikor áll a dákesz 😃 Párom mindig ezt csinálja velem 🤷♂️
(1! 16 év a korhatár az oldal használatához. Csak félnőtt párkapcsolatok és szexualitás kategóriákban kell a 18 év)
2020. máj. 19. 23:26
5/15 anonim válasza:
De eleinte szexualitásba írta ki csak átrakták (1-és vagyok)
2020. máj. 20. 00:18
6/15 anonim válasza:
Úgy vagyok vele, hogyha a barátnőm akkor vesz fel valami szexit, ha velem van, akkor nem zavar. Ha nélkülem venne fel ilyet a strandra, akkor azért zavarna.
2020. máj. 20. 00:19
7/15 anonim válasza:
Sehova nem vinném el olyan szerelésben amiben mindene látszik, amit te írtál az kizárólag hálószobába való.
Strandra fürdőnadrág és jól takaró melltartó való.
F/43
2020. máj. 20. 12:38
8/15 anonim válasza:
Nekem bejön, amikor a barátnőm merészre veszi az öltözékét. Egy szexi és vonzó nő, és szeretem, ha ez nem csak az aktus előtti negyed órában nyilvánul meg.
Nem értem, a saját szemszögemből miért kéne zavarnia, hogy más férfiak megnézik. Az én barátnőm, nem az övék, semmi okom a féltékenységre. Az zavar, ha bunkók, beszólogatnak, vagy tolakodó módon nézik.
29F
2020. máj. 20. 12:48
9/15 anonim válasza:
Nem zavarna, én is megnézem más csaját, ha csinibe van.
2020. máj. 20. 12:50
10/15 anonim válasza:
Engem az zavar jobban, ha az óra sokat mutat, amikor sietek valahova.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!