1/28 anonim válasza:
igen, az iskola nem divatbemutató
2/28 anonim válasza:
egy kicsit, és még enyhén is fogalmaztam...
4/28 anonim válasza:
a szürke egereknek túlzás, de ha neked tetszik vedd fel, aztán had irígykedjenek :))))))
5/28 A kérdező kommentje:
Szeretem az egyedi, extravagáns, elegáns dolgokat.
2010. júl. 29. 19:51
7/28 anonim válasza:
Fuuu, nálunk ennél sokkal durvább dolgokat hordanak. Ha tetszik nyugodtan vedd fel, elvégre ez vagy te :)
9/28 anonim válasza:
Nekem volt egy osztálytársam aki mindig ilyen felsőket hordott, a folyóson mindenki összesúgott a háta mögött, de neki ez tetszett és nem érdekelte, hogy ki mit gondol róla!:) Ha neked tetszik ez a felső vedd fel nyugodtan, ne foglalkozz mások véleményével!:)
10/28 anonim válasza:
így igazából nem lehet megmondani, de ha felennéd és úgy csinálnál egy fotót nyaktól lefelé akkor jobban megtudnám mondani de én felvenném :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!