Van csőnacitok, retro' szemüvegetek meg deszkás/torna cipőtök? Miért ilyen menő?
a retró szemüveg nekem sem áll annyira jól
Nekem az ilyen áll jól:
ki is néztem egy ilyesmit..Amúgy nem nagyon volt eddig napszemüvegem,mert szemüveges vagyok:( DE EGY ILYEN NEKEM KEELL:D:D:D
Köszönöm azz eddigi válaszokat.
Már bocsánat, de a mainstream divatban tényleg idén találtak csak rá a sarura.
Nekem már 4 éve van kézműves sarum. 4 nyár és a SARU bírja. :D Pedig vadultam benne elég sokat, elég sok helyen. Se szakadás, se ragasztás nem kell neki.
A tornacipő életstílus, van.
A deszkás cipő nem tetszik, nem is áll jól, de kaptam egyet. Azt hiszem egyszer kirándulni fölvettem, pedig eredeti vans, épp csak kicsit kopott az orra. (Ha kell vkinek 2000ért odaadom fekete alapon rózsaszín pöttyös, a kopás alig látszik. XD)
Retro szemüvegem is van, mert rohadt jól áll. Én ezekben a kerekekben érzem magam légynek.
nekem ezek körül egyik sincs,nem hordok ilyen sz.rokat, nem tetszenek
15/L
Van, kivéve a retró szemüveget, bár nem tudom, hogy a pilóta szemüveg az-e? Ha Nekem ez tetszik, miért hordjak mást? Mert ismeretlen embereknek nem teszik?
Egyszer élek, had hordjak már olyat, amiben jól is érzem magamat:) Az meg nem érdekel, hogy ez most divat, meg "menő":)
24/L
Ezek közül egyiksem, tojom le a divatot.
Szeretem a bőszárú gatyákat, a sportcipőmet, a sarumat (nem most vettem, igazi, eredeti saru, nem az a műanyag bóvli, amit mostanában árulnak).
15/l
van, van és van.
de a bő gatyákat is szeretem, nekem is van sarum, meg a papumcsomat is imádom :D
én csak csőgatyát és tornacipőt hordok
de nem azért mert huu most ez a divat hanem mert teccik
jo persze követem is a divatot,de nekem ez a stílus teccik
Van Deszkás is meg Tornacipőm is. A csőnadrágot utálom sztem kicsit b.uzis. De ez az én véleményem. Retro Szemüveg nincs és nem is lesz:D
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!