Van csőnacitok, retro' szemüvegetek meg deszkás/torna cipőtök? Miért ilyen menő?
Van hát. ^^ Most ez a divat. Nekem teccik.
14/L
Egy csőnacim volt,de 2hónap alatt tönkre ment,azóta nem vettem.Jobban szeretem a bővülő szárú nacikat vagy az egyenes szabásúakat.
A rerós szemüvvegekben úgy nézek ki mint egy légy szóval olyat sem veszek.
Sporcipőm van,de sima kínai.Fazonja hasonlít kicsit a deszkás stílusra.
15/L
Minden nadrágom csőnadrág ami hosszú és nem melegitőgatya.
Retro szemüvegem van 4 meg egy rószaszin meg egy fehér
Deszkás cipőm nincs ,mert nekem nem tetszik egyálltalán.
inkább tornacipő meg topánka nameg a papucs.
És ez nem menőségből hanem,mert tetszik.
14L
van csőnacim több, de ugyanúgy van nagyon bő boyfriend jeans-em, meg mélyülepes farmerem is.
a retro szemüvegben iszonyat hülyén nézek ki, az oválisabb lencse jobban áll, szóval olyan van.
a deszkás cipő nem tetszik és sosem tetszett, viszont tornacipőm az van.
és azért, mert tetszik, általában azért hordom a cuccaimat. a saru is csak idén jött divatba, nekem meg már két éve van. =)
14/L
Hát a saru nem éppen idén jött divatba, de semmi gond... :D
Tehát.
Retro szemüveg alatt mire gondolsz? Ezt a részét nem értettem.
Csőnacim van, a trapézgatyákban idiótán nézek ki, és mivel nem vagyok túlsúlyos, áll rajtam valahogy a csőnadrág is. Egyébként a csőnadrág és az egyenesszárú nadrág ugyanaz... Van a répanadrág, ami szűkül, és a csőnadrág/egyenesszárú nadrág, ami egyenes, mint ahogy a neve is mondja.
A tornacipőket meg cirka 13 éve gyűjtöm, szóval van.
Nekem van csőnadrágom. sokkal előnyösebb mint a trapéz, jobban kiadja az alakom:) tornacipőt nem szoktam hordani, a deszkás cipő az fiús, de valamelyik jól néz ki, én inkább sportcipőt hordok az jobban tetszik:) napszemüvegem nincs is, mert kicsi a fejem és sose találok rá:D
Azért hord most mindenki ilyet mert követik a divatot csak ennyi az oka. Ha jön új divat majd azt követik. Van még kérdésed?:)
18:12-nek
18:07 vagyok
szerintem erre gondolt retro szemüveg alatt: [link]
oké, igazad van, tényleg nem idén jött divatba, már tavaly is elég sokan hordták, de idén rohangál mindenki saruban!=D két éve az ismertségi körömben mindenki flipflopban járt nyáron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!