Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért megy szét minden nadrágom?

Miért megy szét minden nadrágom?

Figyelt kérdés
Az összes nadrágom szétmegy kb 2 hónap alatt. A comb belső részénél kikopik,feslik az anyag. Szakadasok és kopások jelennek meg rajta. Kb 10 ezerért veszek nadrágokat amit alapból is sokallok.. de ami tetszik az kb tíz ezer körül van de inkább kezdődik. Zara, h&m markak. Fast fashion tudom, de kinek van erre ennyi pénze?? Kímélően mosom, és megfelelő méret választok. Konkrétan mostanra elfogyott az összes nadrágom. Már a melegítőim is borzalmas állapotban vannak és most a virus miatt venni se tudok mert nekem fel kell probalnom. Masnak is ilyen gyorsan tonkremennek a nadragjai? Hol kene vasarolnom?

2020. máj. 13. 23:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Az, hogy egyes ruhadarabokat milyen gyakran mosunk egy eléggé megoszló vitát szokott generálni.

Egy ideig éltem a bátyámmal és meglepődtem, hogy ő a farmereit, amit hétköznap munkába használ (csak), úgy 2 hetente mossa. Megjegyzés: nem olyan nagy márkásak nadrágok, nagyrésze h&m, és még mindig jók.

Ekkor a barátnőimmel összeültem beszélgetni, hogy szerintük is undorító-e ez... Kiderült, hogy mindannyian 1-3 használat után mossuk. Majd észrevettem, hogy a farmereim kezdenek kopni, a combomnál szakadnak fel és váltottam 1, majd 2 hetes mosásra. Fél év után rámírt az egyik barátnőm, hogy volt egy előadáson, valami "nagy divatszakember"-rel, és megtudta, hogy nem szabad olyan gyakran mossuk, mint csináltuk, a bátyámnak volt igaza.

Sőt, képzeld, a Levi's igazgatója egy előadásban azt mondta soha nem kell mosni :) és rajta 2 éves nadrág volt, ami még nem látott mosógépet.

Én úgy vagyok vele, hogy minimum egy hétig viselem, de ha szaga van vagy sáros, mosom. De egyebek közt: szoknyás vagyok, egy farmert egy hónapig is hordok, mert nagyjából heti 1, nagyonnagyonmax 2x veszek fel.

2020. máj. 14. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!