Miért megy szét minden nadrágom?
Az, hogy egyes ruhadarabokat milyen gyakran mosunk egy eléggé megoszló vitát szokott generálni.
Egy ideig éltem a bátyámmal és meglepődtem, hogy ő a farmereit, amit hétköznap munkába használ (csak), úgy 2 hetente mossa. Megjegyzés: nem olyan nagy márkásak nadrágok, nagyrésze h&m, és még mindig jók.
Ekkor a barátnőimmel összeültem beszélgetni, hogy szerintük is undorító-e ez... Kiderült, hogy mindannyian 1-3 használat után mossuk. Majd észrevettem, hogy a farmereim kezdenek kopni, a combomnál szakadnak fel és váltottam 1, majd 2 hetes mosásra. Fél év után rámírt az egyik barátnőm, hogy volt egy előadáson, valami "nagy divatszakember"-rel, és megtudta, hogy nem szabad olyan gyakran mossuk, mint csináltuk, a bátyámnak volt igaza.
Sőt, képzeld, a Levi's igazgatója egy előadásban azt mondta soha nem kell mosni :) és rajta 2 éves nadrág volt, ami még nem látott mosógépet.
Én úgy vagyok vele, hogy minimum egy hétig viselem, de ha szaga van vagy sáros, mosom. De egyebek közt: szoknyás vagyok, egy farmert egy hónapig is hordok, mert nagyjából heti 1, nagyonnagyonmax 2x veszek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!