Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért megy szét minden nadrágom?

Miért megy szét minden nadrágom?

Figyelt kérdés
Az összes nadrágom szétmegy kb 2 hónap alatt. A comb belső részénél kikopik,feslik az anyag. Szakadasok és kopások jelennek meg rajta. Kb 10 ezerért veszek nadrágokat amit alapból is sokallok.. de ami tetszik az kb tíz ezer körül van de inkább kezdődik. Zara, h&m markak. Fast fashion tudom, de kinek van erre ennyi pénze?? Kímélően mosom, és megfelelő méret választok. Konkrétan mostanra elfogyott az összes nadrágom. Már a melegítőim is borzalmas állapotban vannak és most a virus miatt venni se tudok mert nekem fel kell probalnom. Masnak is ilyen gyorsan tonkremennek a nadragjai? Hol kene vasarolnom?

2020. máj. 13. 23:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ja nekem is hamar tönkremegy mivel összeér a combom de azért 2 hónapnál többet bírnak.
2020. máj. 13. 23:43
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ott szokott szétmenni :/
2020. máj. 14. 00:09
 3/11 A kérdező kommentje:
Nekem nem ér össze a combom, megis ez van :(
2020. máj. 14. 00:49
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálam ilyen nem fordult még elő. Én kínaiakból veszek farmert, most a legutóbb H&M-ből, de az is teljesen jól bírja. A H&M-es nadrágot 3500 Ft-ért vettem decemberben. Én 5000Ft-tól nem szoktam drágább nadrágot venni.
2020. máj. 14. 07:17
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem szoktál benne guggolni, vagy felhúzni a lábad? Vagy edetleg olyan helyzetben nem szoktál lenni, amikor feszül az anyag a comb belső részénél? Nekem 2x így szakadt el hasonlóan, mert sokat húztam fel a lábam a székre amelyen ültem.
2020. máj. 14. 09:28
 6/11 anonim ***** válasza:
Biztos hogy jól mosodd?
2020. máj. 14. 09:57
 7/11 anonim ***** válasza:
Milyen gyakran mosod?
2020. máj. 14. 13:05
 8/11 A kérdező kommentje:
Kb 2 hasznalat utan, de elofordul hogy harom. Ilyenkor mar nem a tiszta ruhak koze teszem a szekrenybe de meg nem gondolnam hogy a szennyesbe lenne a helyuk.. nem ulok le sehova pl nem tomegkozlekedek ilyesmi. Jelenleg kb 8 nadragom van de komolyan egyik sincs mar jo allapotban. Rendelni nem szeretnek mert fel kell probalnom oket, eleg nagy macera mindig a nadrag vasarlas. Van egy bor hatasu nadragom is kb ketszer viseltem erre ilyen gumiszalak kezdtek kilogni belole meg elkezdett repedezni ez a borhazasu festekreteg rajta. De a tobbi nadragom farmer.
2020. máj. 14. 13:35
 9/11 anonim ***** válasza:
86%

Na ezaz sok mosás farmer gyilkos..

1-2 havonta mosom ki őket igaz hétfőtől péntekig minden napra van másik szóval nem ugyan abba vagyok hónapokig.

Olvass utána azt ajánlak ha nincsen szaga akkor hetekig hónapokig is simán jó

2020. máj. 14. 14:19
 10/11 A kérdező kommentje:
Tényleg? Ez sok? Nekem minden ismerosom kb egy hasznalat utan kimossa. Akkor ha veszek ujakat megprobalom ezt amit mondasz. Koszi a tippet. :)
2020. máj. 14. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!