Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ilyen testtel milyen ruhát...

Ilyen testtel milyen ruhát hordhatok?

Figyelt kérdés

Nagyon csúnya testem van, és semmi sem áll jól.:(

SEGÍTSÉG!

kort és nemet is légyszi.

2010. júl. 29. 12:26
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

szerintem egy "mellben passzos, utána lezser" póló nagyon jól állna rajtad. :) alsónak meg egy egyszerű kis rövidnadrág is megfelelő.

egyébként semmi baj nincs a testeddel. :)

ja, és mégegy az első meg a második képen a melltartó elég érdekesen áll rajtad. :DD

2010. júl. 29. 12:53
 12/24 anonim ***** válasza:

szia!!

szerintem egyáltalán nem csúnya tested :D

valóban inkább a testtartásodra kellene figyelned, mert tényleg nincs baj a testeddel

amúgy nadrágban ármit húzhatsz, pólóban kerüld a szűkebb fazonokat, ékszerben a hosszú láncokkal megpróbálkozhatsz ;)

2010. júl. 29. 12:54
 13/24 anonim ***** válasza:

csőnacik, és jó ötlet a mell alatt bővülő tunikák, blúzok is

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. júl. 29. 12:59
 14/24 anonim ***** válasza:
hány kg és hány centi vagy? és tornázz, úgy hátha jobban elfogadod magad
2010. júl. 29. 13:00
 15/24 anonim ***** válasza:

Magasított derekú. A-vonalú szoknya biztos jól állna, de nem fényes anyagból (az csak a pálcikákon jó :D).

Mindenképp jól áll(na) a mostanság divatos "csúcsos" válltömés. Push-up melltartó kötelező, V-nyakú felsőkkel együtt. :) Nincs semmi baj a testeddel, teljesen átlagos, sőt, talán attól jobb is, elnézve, milyen lányok rohangálnak az utcán. :D

Ja, cipőben a középmagas sarkat javaslom, 2-3 cm. De az aranyos vászoncipők is jól állnának.

Farmerben az egyenes szabást válaszd. (Se nem trapéz, se nem csőnadrág.)

Ennyi, remélem hasznát veszed.

21/L

2010. júl. 29. 13:03
 16/24 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat. Jöhetnek mééég.:D

amúgy 154cm, és 49kg.

2010. júl. 29. 13:04
 17/24 anonim ***** válasza:
0%
szerintem semiképpen se vegyél fel hósszú és testhezálló pólót, mert az kihangsúlyozza a csípödön lévő felesleget.
2010. júl. 29. 14:19
 18/24 anonim ***** válasza:

szerintem ilyesmit nyugodtan hordhatsz, egyáltalán nincs rossz alakod! :)

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. júl. 29. 16:26
 19/24 anonim ***** válasza:

Nagyon csúnya? :D:D

Max. egy kicsit lapos a feneked... de minden nap pár jó gyakorlat, és bombanő leszel. Ha akarsz.

2010. júl. 29. 17:33
 20/24 anonim ***** válasza:

hogy mit vegyél fel nem tudom, de szerintem nőies alakod van, tudnál mit javítani de szerintem szexi. én simán járnék egy ilyen lánnyal akinek ilyen teste van, persze még sok más is nagyon számít. gyengébbek kedvéért nem keresek társat, mielőtt beszólnak, hogy kiéhezett kis f#sz vagyok :)

ha elégedetlen vagy akkor irány sportolni. egy kicsit formálod a feneked és a combod és tökéletes. sokat segítetttem mi?! XD

22f

2010. júl. 29. 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!