Jövő hét szombaton megyünk ünnepelni a 70-ik szülinapját ami márciusban lett volna tartva, de most találtunk egy éttermet ami végre nyitva van.
2 dologra gondoltam.
1: fekete szűk farmer, sötétkék hosszú ujjú pöttyös ing, sötétkék sportzakó és esetleg piros csokornyakkendő (ebben az esetben az ing be legyen tűrve?)
2: fekete szűk farmer és egy sötétszürke hosszú ujjú kockás ing.
Már megbocsáss, de ez óriási felelőtlenség, akkor is, ha vidéken laktok és találtatok nyitva tartó éttermet. Meg kellene várni, míg teljesen elvonul a vírus, mert így teljesen feleslegesen veszélynek teszitek ki a nagyit. Vagy 80. születésnapot már nem szeretnétek ünnepelni?
2020. máj. 2. 11:14
2/8 anonim válasza:
Az első variáció tetszik, csak nyakkendő nélkül. Az felesleges meg nekem alapból nem jön be.
A járványt meg hagyjuk már.. egy 70 évesnek többet számít az,hogy a családdal legyen.. ki tudja mennyi idejük van még.. nálunk mindkét nagyszülő kezd befordulni,fogyni,mert nem látnak minket.. az egyikkel telefon sem opció,mert kb.süket. videohívas meg alapból kilőve,mert a mobilhoz se értenek (80.éves falusi mamák). Szóval holnap mi is megyünk látogatni, köszönteni. Lehet jövőre már nem lesznek..a puszilkodást kihagyjuk,meg a kilincset zsepivel fogjuk+fertőtlenítő van a táskámban mindig.
2020. máj. 2. 11:30
3/8 anonim válasza:
Első, csokornyakkendő nélkül.
2020. máj. 2. 11:38
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor az első lesz. És betűrve vagy nem?
Amúgy meg mi nem vinnénk oda semmi fertőzést, anyuék munka végett rendszeresen tesztelve vannak, csak én nem.
Max a több rokon ha netán beteg de nem azok ők se
2020. máj. 2. 12:18
5/8 anonim válasza:
3. Ne látogasd a nagyit, főleg ne vidd emberek közé
2020. máj. 2. 12:18
6/8 anonim válasza:
Értem a 2-es hozzászóló véleményét, és szerintem is nagyon fontos a mentális egészségre is ügyelni, de akkor sem az van, hogy össze kell az egész rokonságot trombitálni egy étterembe. Látogassa meg a szűk család a nagyit, odafigyelve a kézmosásra, távolságtartásra maszkot viselve stb. Meg lehet oldani, hogy ne érezzék magukat egyedül az idősek, de tényleg nem most van itt az ideje a nagy családi összeröffenéseknek. Mégis honnan tudjátok, hogy a rokonok közül senki sem aktívan fertőzött épp? A fertőzöttek 80%-ának még egy kis náthája sincs, pont ezért olyan veszélyes ez a vírus, mert tünetmentes fertőzők adják tovább azoknak, akik a veszélyeztetett csoportok. Ha nem az a fő cél, hogy minél hamarabb örököljetek a nagyitól, akkor szerintem gondoljátok át ezt az ünnepséget - és ebben neked is van felelősséged, hogy felhívd erre a szüleid figyelmét, ha maguktól nem gondolták volna át mindezt.
2020. máj. 2. 13:22
7/8 anonim válasza:
Szerintem feketébe, már ha a mostani helyzetbe ezt a látogatást komolyan is gondolod
2020. máj. 2. 19:11
8/8 anonim válasza:
1.
Az ing legyen beturve, csokornyakkendot csak szmokinghoz veszunk, ebben az esetben gombold ki az inged legfelso 1-2 gombjat, ahogy neked jol all
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!