Sötétebb színű farmernadrágok férfiassabak?
Figyelt kérdés
2020. máj. 1. 18:30
1/2 anonim válasza:
A fekete, a sötétszürke, a világosszürke, a barna, a homokszinű, a mustársárga, a vadászzöld, a farmerkék, a tengerészkék egyértelműen férfias
de igazából minden szin tud férfiasan állni egy magabiztos, férfias férfin, egy jó összeállitás részeként
(én még piros nadrágot, vagy rózsaszin pólót is láttam már férfias pasikon úgy, hogy azt mondtam, tyű, baromi jól áll neki! De ehhez kell egy alap megjelenés.
2/2 anonim válasza:
Nem feltétlenül, például a bordó férfiatlan hiába sötét, de az igaz, hogy a világosak kevésbé férfiasak szerintem is.
Meg amúgy szerintem a bokavillantós meg testhezálló farmerok nagyon férfiatlanok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!