Megbízható az ozonee.hu webshop?
Férfi kabátot rendeltem, előre utalással.
A véleményeket csak a rendelés leadása és a pénz átutalása után olvastam. Eléggé aggódtam, főleg hogy a kabát 25.000es tétel volt.
Igaz, én is ajánlom hogy egy számmal nagyobb méretet kell rendelni, de kifogástalan állapotban érkezett.
Nem szakadt, nem hibás, és olyan mint a képen, minőségben erre számítottam. Nem gagyi.
DPD hozta, a rendeléstől számítva 7 nap múlva kaptam meg.
(2023.12.11én rendeltem és 12.18.án hozta a futár)
Rendeltem tőlük egy télikabátot, mert nagyon megtetszett, funkcionalitását tekintve minden igényemet kielégítőnek tűnt. Aztán olvastam el a véleményeket. Nagyon ideges lettem, lélekben már felkészültem arra, hogy valami ótvaros, gyenge, csúnya, kínai minőséget fogok kapni 18ezerért.
Ma megjött a kabát és kellemesen csalódtam. Egy tökéletes minőségű, szépen megvarrott, jó anyagú, a képeken szereplő kabáttal teljesen megegyező terméket kaptam. Sőt, azt kell mondjam, hogy a nemrégiben rendelt márkás kabátomtól is jobb. Úgyhogy lehet, hogy ritka kivétel az esetem, de én azt mondom, bátran rendeljetek, ami a képen van, azt kapod! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!