Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Megbízható az ozonee.hu webshop?

Laci199 kérdése:

Megbízható az ozonee.hu webshop?

Figyelt kérdés
Van valakinek tapasztalata az Ozonee.hu webshopról? Megbízható?

#webshop #ozonee.hu
2020. ápr. 30. 22:34
1 2
 11/20 anonim válasza:
Nem, nem az. Silány, elszabott, kritikán aluli, használhatatlan a termékük, garanciát nem vállalnak, húzzák az időt, mindenféle indokot kitalálnak (pl. nem megfelelő nyomtatványon adtad be a panaszod), hogy ne kelljen kárpótolniuk. Senkinek nem ajánlom.
2023. febr. 5. 14:15
 12/20 anonim válasza:
Eszébe ne jusson senkinek innen rendelni! Borzalmas.
2023. febr. 5. 14:29
 13/20 anonim válasza:
Soha! Még a vásárban vagy a kínaiban is jobbat kapsz! Méret táblázat egy kalap sz*** és a termék csak éppen hasonlít a képeken mutatottakra…. Ráadásul ha vissza küldöd 3000Ft-ot alsóhangon buksz!
2023. márc. 30. 10:03
 14/20 anonim válasza:
Uh, én most akartam rendelni, de a válaszok után inkább passzolom.
2023. nov. 20. 15:48
 15/20 anonim válasza:
Nem szabad innen rendelni semmit!!!!
2023. nov. 29. 14:42
 16/20 anonim válasza:
Ma kellemes csalódás ért a boltal kapcsolatba, a győri címükre vissza küldtött árunak, harmadik héten vissza utalták az árát.
2023. dec. 5. 11:17
 17/20 anonim válasza:

Férfi kabátot rendeltem, előre utalással.

A véleményeket csak a rendelés leadása és a pénz átutalása után olvastam. Eléggé aggódtam, főleg hogy a kabát 25.000es tétel volt.

Igaz, én is ajánlom hogy egy számmal nagyobb méretet kell rendelni, de kifogástalan állapotban érkezett.

Nem szakadt, nem hibás, és olyan mint a képen, minőségben erre számítottam. Nem gagyi.

DPD hozta, a rendeléstől számítva 7 nap múlva kaptam meg.

(2023.12.11én rendeltem és 12.18.án hozta a futár)

2023. dec. 18. 16:22
 18/20 kallai szamoca válasza:
Rendeltem melegítő alsó,felsőt és pulóvert. 10 nap múlva megjött . Méret tökéletes,kényelmes. 170 cm 54 kg "m"-t rendeltem.Lehet hogy az "s" is jó lenne,de így kényelmes,maradok az"m"-ennél.
jan. 20. 08:58
 19/20 anonim válasza:
100%

Rendeltem tőlük egy télikabátot, mert nagyon megtetszett, funkcionalitását tekintve minden igényemet kielégítőnek tűnt. Aztán olvastam el a véleményeket. Nagyon ideges lettem, lélekben már felkészültem arra, hogy valami ótvaros, gyenge, csúnya, kínai minőséget fogok kapni 18ezerért.

Ma megjött a kabát és kellemesen csalódtam. Egy tökéletes minőségű, szépen megvarrott, jó anyagú, a képeken szereplő kabáttal teljesen megegyező terméket kaptam. Sőt, azt kell mondjam, hogy a nemrégiben rendelt márkás kabátomtól is jobb. Úgyhogy lehet, hogy ritka kivétel az esetem, de én azt mondom, bátran rendeljetek, ami a képen van, azt kapod! :)

okt. 8. 15:48
 20/20 anonim válasza:
Szélhámosok! Kínából szállítják ki a rettentően rossz minőségű cuccaikat. Az e-mailekre egyáltalán nem válaszoltak, a szállítás 1 hónap volt. A hirdetéseikből törlik a negatív véleményeket. Senki ne rendeljen tőlűk
nov. 29. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!