Megbízható az ozonee.hu webshop?
Nem ajánlom.
Méret táblázatuk rakás szar rendeltem onan egy kabátot a model 185 cm 80 kilóval volt rajta L es méret meg rendelem erre a 12 éves ocsemre lett jó annyira kicsi
Senki ne rendeljen innen!
Rendeltem egy dzsekit, XL-es méretben. Kb. S méretnek felelt meg. Visszaküldtem nekik kb 3 hónapja. A pénzt nem kaptam vissza, e-mailre nem válaszolnak. Unkorrekt cég! Kerülje el mindenki!
Kissé bizalmatlanul rendeltem tőlük, de mivel nagyon tetszett a fotókon az egyik softshell felsőjük, és olyan színekkel nem találtam neves márkáktól haosonlót, így megreszkíroztam a rendelést. Online kártyával fizettem, és a csomag rendben megérkezett néhány nap múlva.
Az árú rendben van, olyan mint a fotókon, a varrás minősége azért elmarad egy márkás termékétől, vagyis olyan kínai típusú, de kívülről nem észrevehető, tehát azt mondom rendben van. Ellenben a méretekre ügyelni kell. Én L-es méreteket hordok, de valami azt súgta, hogy jobb ha XL-ben rendelem és nagyon jó döntés volt, mert így lett jó a méret.
Rendeltem tőlük, elcsábultam a szép mutatós leggingseknél. Hiba volt. Nos a mérettáblázat egyáltalán nem jó, mindenből 1-2 számmal nagyobbat kellett volna rendelni, ami hagyján, de a minőség.... De oké, van ilyen, majd visszaküldöd.. Szándékosan a külföldi címükre küldtem vissza, amit a honlapon megadtak, hogy hamarabb kapjam vissza a pénzem, ezzel a drágább feladást (DHL 8700 Ft) választva. Mindent kitöltve, dokumentálva, semmi választ nem kaptam... Majd mikor érdeklődtem, azt a választ adták, hogy más városba és megyébe vitte el a DHL és az én felelősségem a visszaküldés (persze hiszen az én pénzemről van szó). Miután leírtam, hogy oda küldtem ahova megadták a honlapon, DHL beszélve átvételi elismervényen az ő cégük vette át, aláírva. Még nem kaptam választ. 20 ezer Ft-om bánta (míg a termékek 10e Ft-ba kerültek)...Jobban jártam volna, ha eladom Marketplacen... Ha esetleg jelentkeznek frissítem a bejegyzést.
És igen, nem véletlen, hogy se FB-on sem Google-n nem lehet őket véleményezni.Nem vagyok híve a gyakorikerdeses véleményeknek, de jelenleg csak itt vannak használható vélemények erről a cégről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!