Ronda férfin szép ruha hülyén néz ki?
Rólam van szó. Szép ruha alatt elsősorban különböző mintás ingeket értek. Vagy hordjak inkább sima egyszínűeket?
Van egy közepesen vastag ezüst nyakláncom, azzal mi a helyzet?
Komolyan kérdezem, nem kell vigasztalni. Annyira nem vészes a helyzet.
A mintás ing és a vastag nyaklánc mióta szép? :D
Az inkább vakációzós szett.
Egy színű hosszú vagy rövid ujjú ing, szerintem a hosszú csinosabb férfiakon is.
Igényes cipő, nem túl feszülős de modern szabású nadrág,
Esetleg farmer kabát vagy valamilyen a nadrág anyagával, cipő színével megegyező, egyenes vonalú kabát, vagy bőrkabát.
Biztos nem fog rajtad hülyén állni kérdező !
Ellenben pl Hawaii ingben még Brad Pitt-re sem a sármjáért figyelnék fel az utcán.
OK, köszönöm. Mondjuk nem Hawaii, vagy hasonlóan nagy mintás ingekről van szó, de mindegy, egy kicsit talán eltúloztam, hogy szép ruha. Mondjuk a láncot sem nevezném kifejezetten vastagnak (ahogy írtam, kb. 4 mm), de ezután sem nagyon fogom hordani, bár amíg hordtam sem nagyon látszódott, mert általában csak egy gombot nem szoktam begombolni, póló alá sem veszem fel.
Több öltözködési tanácsot nem kérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!