Egyébként így belegondolva, optikailag lehet "formásabb" lesz, mert a hosszú egyenes anyagon a kis kidüledeződő rész is még intenzívebben hat.
2020. ápr. 30. 08:53
5/13 anonim válasza:
Nem. Bármilyen derekú farmerban lehet jó. Hiszen nemcsak a derék határozza meg a szabását. Próbálj fel mindenféle szabást, és akkor megtalálod, hogy neked melyik áll a legjobban.
Az hülyeség, hogy lapít. Ha túl szoros, kisebb a méret mint kellene, akkor lapít. De nemcsak a magas derekú, hanem bármilyen nadrág.
Az is hülyeség, hogy nagyobb hassal nagyon gáz. Nagy has normál derekú és csípő nadrágban is csúnya, amikor kibuggyan. Ha nem olyan nagyon nagy, akkor egy magasabb derekú szinte teljesen el tudja tüntetni.
2020. ápr. 30. 09:28
6/13 anonim válasza:
Nekem magasabb derekúban jobban tetszik a fenekem, mint alacsonyban.
2020. ápr. 30. 11:02
7/13 anonim válasza:
Szerintem magasabb derekúban nagyobbnak látszik. Ez valakinek jó, de valakinek nem előnyös.
2020. ápr. 30. 11:30
8/13 anonim válasza:
Ez sok mindentől függ. Általánosságban körte alkaton jobban mutat. De szerintem minden alkatra van olyan nadrág, amiben jó lesz a popsi. Nem csak a szabástól függ, hanem a koptatástól, zsebek elhelyezkedésétől is ugyanúgy...
2020. ápr. 30. 15:24
9/13 anonim válasza:
Nem. Téglalap alakú, hosszúkás lesz. Egy jó segg legyen már gömbölyű.
2020. ápr. 30. 20:51
10/13 Peter Drag válasza:
Ha jó segge van, akkor jó segge van. Ha nincs, akkor a budiajtót is magára veheti, akkor se lesz :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!