Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyire éri meg Hugo Boss,...

Mennyire éri meg Hugo Boss, Ralph Lauren és hasonló árkategóriájú termékeket venni?

Figyelt kérdés

Szinte mindenem Zara, H und M, Stradivarius és Reserved. Viszont kicsit már elegem van abból, hogy rajtam van háromszor, de már úgy néz ki két mosástól, mintha 4-5 éves darab lenne.

A H und M-ből amúgy is elegem van már, a rengeteg kamu akcióval, meg hogy az egyik héten 5 ezer a nadrág akciósan, a következő héten beharangoznak egy 20%-os kupont és ugyanaz a nadrág "akciósan" már 8 ezer és persze a kupon nem érvényes rá... A többi bolt legalább tartja az árait, és az akciós időszak alatt ezek csak csökkennek, nem nőnek. Viszont most nézegettem, és a kérdésben írt márkák darabjaihoz is hozzá lehet jutni akár 15-18 ezerért akár (persze akciósan). Tetszenek, de nem tudom, hogy mennyire érné meg 12 ezerért pólót venni mondjuk...

2020. ápr. 26. 21:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
49%

Hát nem tudom, valamit akkor rosszul csinálsz, mert nekem a Zara, H&M ruháim nem néznek ki 2 mosás után 4-5 évesnek.

De erre mondok valamit neked. Van egy CK szoknyám ami kb 3-4 mosás után kibolyhosodott. Úgyhogy erről ennyit.

2020. ápr. 27. 09:35
 12/18 anonim ***** válasza:
45%
Pedig a mosásal lesz ott nagy baj
2020. ápr. 27. 11:26
 13/18 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Szerintem fölösleges azon vitatkozni, hogy egy Zara jobb minőségű-e vagy egy CK, Ralph Lauren, mert elég egyértelmű. Nekem volt olyan Zara blézerem, hogy a belső zsebe az első viseléskor kiszakadt, és tény, hogy a megfelelő mosással és ápolással nagyon sokat lehet kímélni a ruhát (én pl. sok blúzt mosok kézzel), de akkor se lesz olyan, mint egy jó minőségű ruhadarab.

Én pólóért nem adok ki 12 ezret, de pl. farmert, kabátot vagy cipőt veszek drágábban, ha úgy gondolom, a minősége tényleg jó és ki is használnám az adott darabot.

H&M-ből én csak a Premium meg Concious vonalból vásárolok, úgy vettem észre, a Premium elég jó minőségű, a Concious meg fenntartható.

2020. ápr. 28. 08:11
 14/18 brokenbone ***** válasza:
70%
Szerintem ezeket a fos tucat pláza ruhákat felejtsd el, és igen vegyél inkább Ralph, Tommy, meg hasonló árkategóriájú ruhákat, viszont használtan. Nincs abban semmi rossz, én is úgy veszem, tudod kinek van pénze egy 40ezer forintos RL pulóverre, használtam ugyan azt a pulcsit megkapod 6-7 de max 8 ezerért. És használtan is tartósabbak, mint ezek a szemetek. :)
2020. máj. 5. 23:15
 15/18 anonim ***** válasza:

A H&M minősége szörnyű...

Nagyon hamar tönkremennek a termékeik.

Én farmerből, ingből a G-Star és a Camel Active márkákat tudom nagyon ajánlani, nem olcsók, de a minőség az nagyon ott van. 4-5 éves farmer is olyan mint új korában.

Szerintem így egy ilyen farmer, mondjuk 40 ezerért olcsóbb mint egy olyan H&M-es 11-12 ezért ami max. pár hónapig bírja...

Szerintem ez a 2 márka van annyira jó, mint a Ralph Lauren, csak kevésbé flexelős, ebből kifolyólag egy picivel azért olcsóbbak is...

Illetve ami olcsóbb kategória még ezeknél, de nekem bevált az a Pepe Jeans.

20 ezerért abszolút korrekt farmereket kapni...

De én amúgy férfi vagyok, néha elég nagy árkülönbséget vannak férfi és női termékek között, márkák belűl.

2020. máj. 7. 14:37
 16/18 anonim ***** válasza:
45%

Szerintem tanuljatok meg mosni.

Se pulcsi se farmer nem fakult meg ami h&mbol van pedig több mint fél évesek már

2020. máj. 7. 23:07
 17/18 anonim ***** válasza:
93%

Meg kell találni a minőségi középutat,a Ralph lauren,Tommy hilfiger...ruhái minőség szempontjából túlárazottak,csak a logót fizeted meg,a H&M meg a Zara sok esetben tömeggyártott vackok...

Az S.Oliver a Tom Tailor,Pierre Cardin viszont ha nem is olyan híresek,sok esetben egy árban vannak a fast fashion cucokkal(vagy max picit drágábbak),és minőségben kifogásolhatatlanok,legalábbis az én tapasztalataim szerint...

2020. máj. 22. 18:44
 18/18 anonim ***** válasza:
69%

Az utolsóval valamilyen szinten egyetértek. Tudom, tavalyi a kérdés, de én is olvasgatok régieket, ha venni akarok ezt azt, így lehet más is olvasgat, szóval jó ha vannak válaszok, meg aki régen válaszolt, az is valszeg nézi az új válaszokat, meg esetleg a kérdezőnek is aktuális lehet még majd valamikor...

Na szóval. Nekem a H&M-es farmerjeim 4-5 évesek, és semmi bajuk. Habsokat van rajtam, kitágul, de mosás után visszaugrik eredeti állapotába, és nem nyúlt szét ennyi év alatt sem. Van H&M ingem is, az is jó minőség, nem gyűrődik, alig kell vasalni.

Sokan tévhitben vannak pár dologgal, vagy csak megvesznek egy drága ruhát és szeretnek bebeszélni maguknak ezt azt, hogy meggyőzzék magukat, mennyire jó vásárt csináltak. Többek közt ilyeneket, hogy "jobban érzed magad egy drágább ruhában", "ennek jobb a minősége, varrása stb".

Nos, én vettem egy 30 ezer Ft-os farmert (45-ről volt leakciózva, mert nem sok méret maradt), nem akarok márkát megnevezni, de népszerű, híres, hát ugyanolyan, mint a H&M farmerem. Érzésre az anyagát se mondanám másnak, ugyanúgy tudom hordani azt is. Bajom nincs vele, mert jó, de nem tud többet a 9 ezres H&M farmeromnál.

Akkor ingből is vettem 25 ezrest akciósan egy fent a kérdésben megnevezett egyik márkájút, hát nem mondanám, hogy a varrása a legjobb, nem beszélve arról, hogy egyszer vettem fel, és vagy 50 gyűrődést sikerült beletenni, míg a H&M-be semennyit. Ezek csak az én személyes tapasztalataim, nem azt mondom, hogy ez meg az nem jó, csak én úgy látom, hogy túl van értékelve sokszor sok minden. Mielőtt valaki feltételezné, nem, nem hamisítványok voltak a drága márkák, eredetit forgalmazó, megbízható üzletből lett véve.

2021. jún. 8. 07:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!