Egy nö ha 100 kg egyrészes, vagy két részes fürdöruhát hordjon?
amelyik jólesik neki, amiben kényelmesebb
És kezdjen el fogyókúrázni, sportolni.
szerintem 100 kilónál már mindegy
bocs de egy vicc jutott erről az eszembe
-Hallottad,hogy jövőre az egy részes fürdőruha lesz a divat ?
-Tényleg ?
-Ühüm , csak még az nincs eldöntve ,hogy az alsó vagy a felső.
Egyrészesben is tudnak borzalmasat választani. Attól, mert valaki nagyobb darab, nem kell lemondania a bikiniről. Ha megfelelőt választ, az lehet jó.
Sokszor gondban vagyok, mikor bejön egy nagyobb darab (48-54 közötti fürdőruha méretes) hölgy, mert ragaszkodik az egyrészeshez. Persze azok legtöbbször sötét színűek, s itt már ki is fordul az üzletből. Nem értem a fürdőruha tervezőket. Attól mert valaki nagyobb méretű fürdőruhát hord a 38-asnál, még szeretheti a szép színeket, nem csak a feketét.
A tankini is jó megoldás lehet.
Azt válaszd, amiben kényelmesebben érzed magad, amit bátran fel tudsz venni, hordani tudod. Amiben kényelmetlenül érzed magad, mert jaj, itt kilóg, ott látszik egy kis babaháj, az már rég nem jó. Ha tetszik összességében a fürdőruha, amit a tükörben látsz, akkor vedd meg. Ha egy szemernyi kételyed is van, akkor hagyd ott, mert akkor az csak a szekrény mélyén fog landolni.
Még egy tanács: igaz, hogy a márkás fürdőruhák drágák, de megéri ilyet venni. Ajánlom a Bahama termékeket, melyek amellett, hogy elsősorban a molettebbeknek és a középkorúaknak gyárt fürdőruhát, kiváló magyar termékek. Mondjuk butikban olyan 8-10 ezer fölötti árfolyamon mozog.
Én is a tankinit javasolom. Azt hordok már egy pár éve. De már sokat fogytam, életmódot váltottam, és most pont azon gondolkodom, hogy életemben először bikinit kellene venni a nyáron, pedig még minidg van mit leadni. Nem is tudom... :/
Lehet az idén még maradok a tankininál és csak jövőre veszek bikinit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!