Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Még csak április második fele...

Még csak április második fele van, de már egész sok bermudanacis fiút és férfit lehet látni az utcán. Ennyire melegük van?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 23. 16:12
1 2
 11/13 anonim válasza:

#9 Ez miféle stílus, ahogyan írsz? Nem mindegy neked, hogy hogyan öltöznek mások?

A férfiaknál a térdig érő nadrág van elterjedve, hogyan néznének ki olyan egészen rövid nadrágban, mint amilyeneket a nők szoktak hordani melegben? Lehet, hogy régen a férfiak is ilyet hordtak, ezt nem tudom.

Gondolom nő vagy, ha esetleg hiányoznak neked a férficombok, és emiatt írsz ilyeneket, azt még meg tudom érteni, a stílussal van bajom.

2020. ápr. 27. 10:53
 12/13 anonim ***** válasza:
90%
Én lányként is simán felveszem a rövidnadrágot, igaz mivel focizom, egyébként is hozzá vagyok szokva, hogy akár hóesésben vagy a legnagyobb hidegben is csak póló és rövidnadrág van rajtam játék közben.
2020. máj. 1. 23:17
 13/13 anonim ***** válasza:
51%

11.

9-es vagyok.

És segítek! Régebben a rövid nadrág az rövid volt mindegy,hogy ferfi vagy nő viselte.

Csak mostanában ez a amerika majmolás annyira divat lett,hogy 1 hülye 100-at csinál alapon elkezdték ezt az értelmetlen marhaságot divatba hozni és egymást majmolni még akkor is ha belerohadnak nyáron

És az ilyenek mint te megréműlnek egy férfi combtól mert ehhez az “egyenruha” stílushoz vagy szokva.

Én RÖVID nadrágot hordok nem ezt az angolszász szemetet, nálam megtörik a varázs..

2020. máj. 1. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!