Erdelyben elek es tudjatok van ez a nagy corona jarvany 2 kerdesem van .1: Aprilis 12 ediken lejar az autom muszakija . Mit tegyek vigyem el minel hamarab muszakira meg mielot nem lesz nagyobb a baj vagy varjam meg amig lecsendul ez az egesz?
Figyelt kérdés
1: Aprilis 12 ediken lejar az autom muszakija . Mit tanacsoltok mit tegyek vigyem el minel hamarab muszakira meg mielot nem lesz nagyobb a baj vagy varjam meg amig lecsendul ez az egesz.2:Ha tegyuk fel lejart a muszakim mar egy hete akor nincs mas dolgom mint lazan elvini az autot a muszakisztato helyre es kesz? Nem kel egyeb papirmunk avagy ehez hasonlo? Helyesirasert meg ekezetert bocsi.#műszaki vizsga #corona .
2020. márc. 22. 13:28
1/7 anonim válasza:
Itt, az egyéb kategóriában még meg is botoznak érte!
Amúgy: szoktál hallgatni híreket?
Hirdettek nálatok moratóriumot, vagy nem?
2/7 A kérdező kommentje:
ha tudsz valaszolni akor valaszolj ha meg nem akor minek irsz ide ?
2020. márc. 22. 14:17
3/7 belapus válasza:
Ezen az oldalon - úgy érzem - kevésbé vagyunk naprakészek a román törvénykezésből.
Azt tudjuk elmondani - sajnos ez téged nem igazán érint -, hogy Magyarországon a koronavírussal kapcsolatos kormányzati intézkedések keretében a lejáró okmányok érvényességét meghosszabbították.
4/7 anonim válasza:
Magyarországon a lejárat előtt 30 nappal bevizsgált autónak megadják a lejárati dátumtól a műszakit.
Azaz, ha még fogadnak a vizsgaállomások, akkor a te esetedben én elvinném most.
Itthon. Erdélyben nem tudom, mik a szabályok.
5/7 anonim válasza:
"ha tudsz valaszolni"
Ezért írtam, hogy tedd abba a kategóriába, ahol tudnak is válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!