A lányok miért szeretik ha szoros rajtuk a gatya?
Figyelt kérdés
van egy pár lány ismerősöm akiken feszül a bugyi meg a nadrág XD miért jó ez??2020. ápr. 23. 14:51
11/17 anonim válasza:
Mert szedetik ha megnézni magukat a tükörben hogy milyen jól áll nekik a gatya es hogy csinosak venne.Szerintem viszont az nagyon undi ha szinte már elszakad a nőn a gatya úgy feszül és az se e legszebb látvány amikor a lany leguggol es látszódik a lany rózsaszín bugyija és az se szép amikor telibe látszódik a vonala a bugyinak.
12/17 anonim válasza:
10.
Kóstolgatsz?
Nőktől kapok megjegyzéseket természetesen.
13/17 anonim válasza:
Mert van olyan nő az érettebbek között (agyilag) akik kíváncsiak a férfi testre és náluk nem attól férfi a férfi, hogy függöny van körülötte és minden lóg rajta.
14/17 anonim válasza:
A - felesleges - izmok építgetése mindig palástol vagy palástolni próbál valamit. Alacsony testmagasságot, nulla önbizalmat, alacsony iq-t, sok minden lehet.
15/17 anonim válasza:
Vagy a testére és az egészségére igényes embert takar.
De te biztosan jobban ismersz mint én magamat....
16/17 anonim válasza:
Mellesleg ha szerinted felesleges a test edzése és kondiban tartása, akkor az általad felsoroltak közül valamelyik igaz rád.
17/17 anonim válasza:
Meg tudom őket érteni. Én fiú vagyok és nem gyúrok, de ki nem állhatom a bő, lígő-lógó gatyákat. Fel nem vennék ilyet. Egyszerűen nem kényelmes. Farmerból sokkal jobban szeretem a testhez álló szterccses fazonokat. Gondolom a csajok is így vannak ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!