Magas embernek hol lehet jó nadrágot találni?
200 cm magas srác vagyok, és van összesen kb 3 gatyám amit váltogatok.
Akárhányszor megyek üzletekbe pl:H&M, NewYorker, Zara stb annyi jó nadrág van, de mindig sírok kb, hogy ezek nem jók nekem.
Eddig csak ilyen "nevenincs" üzletekben tudtam venni gatyát. Jók nekem azok is, de azért néha úgy vennék ilyen tök menő nadrágot, amilyen a fent leírt üzletekben van.
Akik hasonló problémákkal küzdenek, ti hol vesztek nadrágot?
Olyan nadrágra gondolok, ami hosszra jó lenne egy 200cm-es srácnak (vékony alkat vagyok)
Mindig látok olyat üzletben hogy super skinny, de hiába mert hosszra nem jó :(
Help!
18F
Én még sehol nem találtam magamnak normális hosszú farmert. Tökre fázik a bokám így télen. Szóval ötletet nem tudok adni, de én is kiváncsi vagyok :)
Te milyen nevenincs boltba találtál?
183/l
Kedves 1es!
Vidéki városban lakom úgyhogy ilyen turkálóban, vagy kínaiban tudtam találni olyat, ami nem a bokámat veri.
Ugye te lány vagy és lányhoz képest magas. Fiú nadrágra lennék kíváncsi, de ha te is hasonlóan vagy akkor üdv a klubban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!