Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gucci övről vélemények?

Gucci övről vélemények?

Figyelt kérdés

Divatos? Nem ciki ilyet hordani?

Persze replikákat néztem, mert az eredetiért nem szándékozom annyit kiadni

[link]

2020. ápr. 22. 18:08
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
Bóvli gagyi.
2020. ápr. 22. 18:14
 2/10 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem szörnyű, cigányos
2020. ápr. 22. 18:16
 3/10 anonim ***** válasza:
88%
Ilyent tényleg a cigányok hordanak.
2020. ápr. 22. 18:28
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Hamisítványt hordani mindenféleképpen űber gáz és szánalmas. Kamu guccit általában a cigusok hordanak.
2020. ápr. 22. 18:28
 5/10 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem még az eredeti is gáz.
2020. ápr. 22. 19:47
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem tetszik bocsi.

Jobbak is vannak ...

2020. ápr. 22. 20:36
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem az eredeti még ok,de már az is unalmas,szinte mindenki olyat hord(habár nem tudom,hogy eredeti-e)
2020. ápr. 23. 03:47
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem eredeti van, es egybol ki lehet szurni ha valakin nem az van. Ha nem telik ra ne vegyel ilyet. Van ezerfele ov a piacon ami ugyanugy mutatos darab es elfogadhato aron van. Azert hogy elmondhasd hogy neked is van Gucci oved - nem tul imponalo (akiknek van mint irtam egybol kiszurjak hogy hamis- es csak villogni akarsz- akik pedig nem tudjak mi ez az ov, azoknak pedig egy Zaras ov is megteszi)
2020. ápr. 23. 07:45
 9/10 Sunshinedoll ***** válasza:

Miért akarsz ilyen övet? Nyilván nem azt várod tőle, hogy minőségi és hosszan tartó darabja lesz a ruhatáradnak, hanem

1: vagy tetszik

2: menő a Gucci vagy egyéb logós öv és neked is kell.

Ha nagyon tetszik, akkor hajlandó vagy rá eredeti összeget kiadni, és akkor nem csak az övet kapod meg, hanem az elégtételt is, hogy beruháztál egy drágább luxusmárkájú darabba - más kérdés, hogy ha már az ember luxusmárkát vesz, akkor szerintem pont nem egy övre érdemes költeni, de ez most nem lényeges.

Ha viszont csak azért kell, mert nagyon menő, akkor tudd, hogy ez egy abszolút trendi darab, nem örökéletű stílusú, nem néz ki jól mindennel és butaság a saját pénzedet kiadni azért, hogy mások azt gondolják, van egy Gucci öved.

Vegyél egy olcsóbb övet, ami még iparjogvédelmi szempontból sem problémás.

(Zárójelben megjegyzem, hogy szerintem a Gucci amúgy is az egyik legcsúnyább, legcsicsásabb termékeket gyártó luxusmárka, és nem érdemes rá pénzt kiadni, még egy replikára se.)

2020. ápr. 23. 09:58
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon cigányos lenne ilyet hordani és mindenki egyből arra gondolna hogy kamu mert nem sok ember teheti meg itt magyarországon az ilyen drága cuccokat.Engem az az aranyozott jel nagyon taszít es szerintem igénytelenül nagy és kirívó
2020. ápr. 24. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!