Rendelt már valaki a bestsecret.com webshopból?
Figyelt kérdés
Magyarországra csak 1500 Ft a szállítás és németországi cégként van bejegyezve. Német influencerek is reklámozták, de rossz véleményeket is olvastam róluk angol nyelvű oldalakon. Van esetleg valakinek személyes tapasztalata, akár itthon, akár külföldön él?2020. febr. 11. 21:11
1/7 anonim válasza:
Ez az oldal egy vicc, ha nem ugyanazzal a névvel regisztrálsz, mint ami a fizetéskor használt bankkártyádon van , akkor nem tudsz vele fizetni, visszautasítja a rendszer. Nekem egy ékezetes betű miatt nem fogadta el a fizetést.
2/7 anonim válasza:
Kérdező, végül rendeltél? Ha igen, elégedett vagy?
3/7 anonim válasza:
É már sokszor rendeltem férfi ruhát. 7000,- Ft felett ingyenes a rendelés és a visszaküldés is. Hihetetlenül olcsón vannak dolgok.
4/7 anonim válasza:
Köszönöm szépen a választ utolsó! ☺️ Én még várom hogy el fogadják a regisztrációmat
5/7 anonim válasza:
#3 Ha elutasítottak mi a teendő?
6/7 anonim válasza:
Meghívóval lehet regisztrálni, ha pedig a bankkártyát nem fogadják el PayPal számlával lehet fizetni.
7/7 anonim válasza:
Aki kódot akar elsózni remélt bónuszért, az biztosan csak dícséri. Egyébként egy csomó kód van elérhető a neten, ha rákerestek. Én már rendeltem párszor cipőket, ingeket, alsókat stb. Eredetinek tűnnek és nagyon jó áron vannak termékek. Viszont óvatosan kell rendelni, mert én rendelgettem ingeket és annak ellenére, hogy egyértelműen a bővebb fazonú Regular inget rendeltem, ideküldtek egy csomó slim fit szabásút. A net nem adja vissza az eredeti színeket sem, a világoskék ing buszsofőrkékben érkezett meg. Most küldök vissza 8-ból 7 inget. Ez bosszantó. Visszaküldéssel még nem volt tapasztalatom...majd meglátjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!