Nők, ti hány évesen találtátok meg a saját stílusotokat?
Figyelt kérdés
Szinte 2 évente lecserélem a ruhatáram mert szinte folyamatosan változik az ízlésem. Mindig azt érzem "na ez végre én vagyok", aztán egyszer csak teljesen más típusú ruhákba szeretek bele. Most megint van egy irány amiről azt érzem ez már tényleg én vagyok, de nem merek már ruhákat venni, mert félek, hogy egyszer csak majd megint másfelé megyek és ezek is csak porosodnak majd a szekrényben.2020. ápr. 21. 15:21
11/13 Miss Endzsi válasza:
21 éves koromban fejlődött ki teljes egészében.
13/13 anonim válasza:
teljesen önmagammá, amikor már tojtam mindenki véleményére végleg, olyan 23-24 évesen váltam öltözködésileg. előtte csapongtam össze-vissza, kevert stílusokkal, volt idő, amikor be akartam magam skatulyázni (tiniként goth, emo, stb). aztán valahogy csak sikerült meglelnem magamat. most már nincs egy olyan darabom se, ami ne engem tükrözne. illetve, ha van is, az pl ilyen hülye családi kiöltözős izék miatt van. most 26 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!