Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szűk orrú cipőtől és harisnyát...

Szűk orrú cipőtől és harisnyától begörbölhettek az ujjaim?

Figyelt kérdés

Munkacipő, meg a harisnya is. Főleg a nagyujjam, az teljesen begörbült mindkettő a másik, oldalt meg bütyök lett. Meg főleg a harisnyánál is éreztem ezt, hogy összehúzza az unjaimat, szóval okozhatta ez is.

Teljesen elegem van...

2020. ápr. 15. 21:19
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Körmeim rendben vannak, ez hogy jött? XD
2020. ápr. 19. 08:04
 12/15 krisztamnk ***** válasza:

Miért, nem te írtad ezt ? "Pedig kényelmetlen volt, aogy szorította össze az ujjaimat, a nagyujjam körme sokszor megsebezte a mutatóujjamat... Belevágot, mert a cipő rátolta, majd úgy maradt."

Erre céloztam a válaszban.

2020. ápr. 22. 10:38
 13/15 A kérdező kommentje:

Mert a szűk orrú cipő, összenyomta teljesen. Le vannak vágva a körmeim, de tépjem le őket teljesen?

Mindenesetre betiltnám az ilyen cipőket!

2020. ápr. 22. 11:10
 14/15 krisztamnk ***** válasza:

ugyanmár :-) csak a körmek szélei legyenek rendben.

Látom gyűlölöd nagyon ezt a harisnya-cipő-kötelezettséget :-)

2020. ápr. 22. 22:57
 15/15 anonim ***** válasza:

Ha nagyon szorosra van húzva a harisnya, napi szinten, éveken keresztül, akkor előfordulhat, h a lábujjak vége kissé lentebb "néz" mint kellene. A gond inkább a nem megfelelő cipő. Ha munkhelyeden kaptad, akkor valszeg nem igazán minőségit adtak. Ilyenkor sokszor megéri sajátot beszerezni, mert nagyon nem mindegy milyen cipőben vagy munka közben. Azt kell mondani, h nem bírja a lábad, másmilyen cipő kell. Vagy nagyon jófejek, és választhatsz magadnak valami megfelelőt, amit a cég megrendel, ha kicsit jófejek, akkor veszel magadnak egyet, azt valamennyi pénzt (vagy az áfát, vagy a cipőre szánt keretösszeget). Ha egyáltalán nem jófejek, akkor nem adnak bele semmit, de szerintem még így is megéri beruházni egy normális munkáscipőre, mert ha a vacak miatt tönkre megy a lábad, azt sem fizeti majd senki. Nekem a Puma vált be legjobban, sosem fájt még benne a lábam, kényelmes, és tök jól néz ki. Van belőle csajos design is bőven...

Azt amúgy megkérdezhetem, h milyen jellegű munka? Csak mert anno volta HR-es, de el nem tudom képzelni milyen munka lehet az, ahol előírás a munkacipő-harisnya párosítás. A cipő minden üzemben kötelező, na de harisnyával?! És, ha már harisnyával kell hordani, azt legalább állja a cég, vagy magadnak kell róla gondoskodni?

2020. júl. 3. 00:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!