Srácok! Klasszikus rövidnadrág, térdnadrág (azaz bermuda) vagy inkább halásznadrág (térd alá érő nadrág)? Melyiket szeretitek? Melyikre szavaztok?
Drága kérdező!
A 8-as versenyző vagyok.
Nem tudom melyik konzervatív században élsz, én a 21.ben, és képzeld olyan szó ,hogy “szabad” az öltözködésben egy állítólagos demokrata országban nincs!
Itt sokan írják,hogy mindenki az hord amit akar.
Hát akkor én elnézésedet kérem,hogy nem azt írtam amit nagy megelégedéssel szerettél volna olvasni és ésszerűen öltözködök mint a nők nyári melegben.
Te még fiatalka lehetsz a kommentjeidből ítélve mert mikor én voltam 18-23 körül akkor mindkét nem számára a rövid az rövid volt, csak most a nyugatimádat miatt kezdtek a fiúkák centivel lemérni,hogy meddig a te szavaiddal élve szabad érni egy állítólagos rövid nadrág szárának fiúkák esetében, de természetesen a nők vetkőzhetnek a meleg miatt mivel öltözködési diszkrimináció alakult ki mivel ma már egy egyszerű ruhadarabtól is megváltozhat a nemi hovatartozásod. Persze a hiú fiúkák szerint csupán.
Azt meg végképp nem értem, hogy ha látszik egy ferfi combja az mitől lesz meleges magatartás?
Esetleg a dugás is szigorúan térdig érő nadrágban megy végbe? Mert hát mit szól a kislány ha meglát egy férfi combot.
És nem tudom ,hogy az 1-es versenyző kommentjét olvasrad e? Mert pont hogy ő visel olyan típusú “rövid” gatyákat amik szerinted nem homokórásak, csak ezzel az a gond,hogy ő pont meleg!
Most akkor kik viselik ezt a félhosszú nadrágot?
Hétköznapi viseletre én a térdnadrágot részesítem előnyben.
Klasszikus rövidnadrágot én inkább csak otthon, vagy strandra hordok, utcára nem igazán, én nem szeretek sokat mutatni a combomból.
A halásznadrágnak pedig már kb. nem látom értelmét, mert az már túl hosszú rövidnadrágnak, azzal az erővel már hosszút is vehetnék.
36F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!