Nektek melyik tetszik jobban egy fiún/férfin?
Figyelt kérdés
A feszülősebb pólók, vagy a kicsit viselőhöz képest nagyobb méretű, lógósabb pólók?2020. ápr. 15. 15:28
1/11 anonim válasza:
Függ a testalkatától is. Egy pocakos, lógó mellűen elhízott férfin nyilván nem mutat jól a feszülős.
2/11 A kérdező kommentje:
Átlagos testalkatra gondoltam.
2020. ápr. 15. 16:09
3/11 anonim válasza:
Mindenképpen a nagyobb méretű. De azért nem olyan, ami már szabályosan “lóg” a viselőjén, hanem ami pont a mérete.
4/11 anonim válasza:
A kicsit lazább, ne izompóló legyen.
5/11 anonim válasza:
Kicsit nagyobb mint a viselője.
6/11 anonim válasza:
Attól függ : ha az átlagos azt takarja, hogy nem hurkás, de nincs kigyúrva, akkor jó lehet egy feszülősebb, de nem túl kicsi póló. Ha picit puhább felső teste van, jobb, ha lazább.
7/11 anonim válasza:
ha átlagos testalkatú, illetve picit izmosabb, akkor a feszülős is jól tud állni
ha van némi pocak, akkor a bővebb a nyerő
normál alkat mellett nekem nagyon bejön a teniszpóló (galléros póló), sokkal inkább, mint bármilyen más fazon
8/11 anonim válasza:
Ha van mit takarni, akkor egyértelmű a lezserebb. Ha izmos, átlagos teste van, akkor szerintem bármelyik jó lehet, ahogy neki kényelmes.
9/11 anonim válasza:
Ha vékony/izmos mindenképpen szűk fazonú
10/11 anonim válasza:
Jó kérdés, ne felejtsd majd el mindig feltenni. Itt dől el, hogy valaki a testedhez is vagy csak a pénzhazahordási képességedhez vonzódik.
Ennél többre meg ne számíts ezen a bolygón férfiként...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!