A kisfiam nyolc éves és elég duci! Nagyon nagy bajban vagyok amikor ruhát kell neki vásárolni! Aki tud segítsen nekem hol lehet duci gyermek ruhát venni Miskolcon?
Ti komolyan ekkora szánandó férgek vagytok? Nem a gúnyolódásotok érdekli a kérdezőt, én se válaszolnék normálisan a válaszaitokra! Mert nektek bizonyára egy gramm feleslegetek sincs, ugye? Megnézném a nagyokosokat, hogy mennyire vagytok csodálatosak. Természetesen itt mindenki 90/60/90, ugye? :) Linkeljetek, pálcák! Mielőtt jönne a rágalmazás, 165 cm vagyok, és 50 kg, és sportolok. Ettől függetlenül nem érzem azt, hogy ki kellene gúnyolnom a kérdezőt...
Egyébként szerintem is, ha megpróbálsz felnőtt méretet venni, ami derékban jó rá, és esetleg levágod az alját? Gondolom az a baj vele, hogy túl hosszú...
idegesítő ha nem betűvel írsz.
és mondtál már turkáló+tini osztály+esetleg felnőtt
senki nem bántja a gyereket, én is genetikaliag van rajtam felesleg de én tornázom+diéta..nem kérek felháboródást kapok eleget anyámtól...
14/L
hja elírtam mert mérges vagyok
szal nem kell NAGY BETŰVEL ÍRNI MERT NAGYON IDEGESÍTŐ!!!
ugye?(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!