Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A kisfiam nyolc éves és elég...

A kisfiam nyolc éves és elég duci! Nagyon nagy bajban vagyok amikor ruhát kell neki vásárolni! Aki tud segítsen nekem hol lehet duci gyermek ruhát venni Miskolcon?

Figyelt kérdés
2010. júl. 27. 10:44
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
66%
11:29 milyen orvosi beavatkozásról hadoválsz? orvosi segítség nem műtétet jelent, hanem tanácsot ;) akár egy dietetikust is megkérdezhetne...de csak kiabálni tud a kérdező ....
2010. júl. 27. 11:34
 12/27 anonim ***** válasza:
45%
kérdező kevés genetikai betegség van, ami túlsúllyal jár...hízásra való hajlam meg nem jelenti azt, hogy kövérnek kell lennie ;), ez a szülők felelőssége...kérdeztél, válaszoltunk, és bónuszban még a valódi problémádra is kaptál választ ;)
2010. júl. 27. 11:36
 13/27 anonim ***** válasza:
53%

Ti komolyan ekkora szánandó férgek vagytok? Nem a gúnyolódásotok érdekli a kérdezőt, én se válaszolnék normálisan a válaszaitokra! Mert nektek bizonyára egy gramm feleslegetek sincs, ugye? Megnézném a nagyokosokat, hogy mennyire vagytok csodálatosak. Természetesen itt mindenki 90/60/90, ugye? :) Linkeljetek, pálcák! Mielőtt jönne a rágalmazás, 165 cm vagyok, és 50 kg, és sportolok. Ettől függetlenül nem érzem azt, hogy ki kellene gúnyolnom a kérdezőt...

Egyébként szerintem is, ha megpróbálsz felnőtt méretet venni, ami derékban jó rá, és esetleg levágod az alját? Gondolom az a baj vele, hogy túl hosszú...

2010. júl. 27. 12:34
 14/27 A kérdező kommentje:
Köszi hogy végre valaki mellém állt és nem oktatott hanem a kérdésemre válaszolt!
2010. júl. 27. 12:38
 15/27 anonim válasza:
45%
most nem azért de kedves kérdező, nem veszi észre hogy mindenki elmondta hogy mittoménholkaphatszruhát,ezért nem kéne ordibálni,csak elmondták ha sportolna a gyerek akkor valszeg nem lenne duci,ENNYI... komolyan kérdem milyen emberek léteznek már????
2010. júl. 27. 12:48
 16/27 A kérdező kommentje:
látom milyen emberek léteznek olyan értetlenek mint maga sajnos a gyerek nem fog egy óra alatt lefogyni tehát addig is öltözködnie kell nem?
2010. júl. 27. 13:03
 17/27 A kérdező kommentje:
ja a másik meg az hogy annál sokkal igényesebb vagyok hogy másnak az elhasznált ruháját ráadjam a gyermekemre!!!
2010. júl. 27. 13:07
 18/27 anonim ***** válasza:
ja a használt ruhánál igényesebb vagy, de arra nem vagy igényes, hogy a gyerek egészségesen nőjön fel
2010. júl. 27. 13:31
 19/27 anonim ***** válasza:

idegesítő ha nem betűvel írsz.

és mondtál már turkáló+tini osztály+esetleg felnőtt

senki nem bántja a gyereket, én is genetikaliag van rajtam felesleg de én tornázom+diéta..nem kérek felháboródást kapok eleget anyámtól...

14/L

2010. júl. 27. 13:34
 20/27 anonim ***** válasza:

hja elírtam mert mérges vagyok

szal nem kell NAGY BETŰVEL ÍRNI MERT NAGYON IDEGESÍTŐ!!!

ugye?(:

2010. júl. 27. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!