Miért nézik furcsa szemmel azokat akik tornacipőben járnak? Miért ízléstelen rossz dolog az?
Figyelt kérdés
Sok helyen , sok ember megemlítette már a tornacipőkről negatív véleményét. Miért rossz dolog az ? Szerintem nagyon kényelmes a tornacipő.2020. ápr. 11. 17:09
11/12 Metionin válasza:
Miért, tényleg van aki még megszólja? :D Anno 14 voltam amikor németből kaptam egy Converse-t és az osztályfőnököm szólt hogy ez tesiórára van, másnap legyek szíves rendes cipőt felvenni :D de nem gondoltam hogy ma, amikor szinte mindenki ilyenben jár, még furán nézik. Szerintem semmi baj vele, max akkor lehet beszólni ha nem megfelelő alkalomra esik be valaki tornacsukában pl. színház vagy konferencia de ahol nincs semmi dresszkód, hadd hordja már az ember, hiszen kényelmes és jól néz ki. 29 nőstény
12/12 anonim válasza:
Ahhoz kepest eleg sokan hordjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!