Mennyire furcsa feszülő farmer szoknyát daddy/ugly cipővel fel enni? Pl. :Fila Destruptor, Adidas yung 96
Nekem nagyon be jön ha egy lány így öltözik fel ilyenkor is, szoknya, egy szép egyszerű pamut harisnya, és egy ilyen "bakancs" Nekem okés!
F.
ez alapból egy ilyen aranyosabb-kényelmes hatás, rosszul nem néz ki, de ha nagyon vékony vagy akkor erre ráerősíthet a kontraszt miatt, vagy ha alacsony vagy összenyomhat optikailag, attól függ milyen hatást szeretnél elérni
ha a tükörbe nézel és azt mondod hogy ez tök jó így meg tetszik a hangulata, akkor jó, nem kell mindenkinek tetszenie
különben ha egy hosszúlábú lány vagy, simán lehet, hogy egy tök laza de sikkes hatás lesz.
ah, én 165 vagyok, innen lentről a szoknya-bakancs kombó nálam nem néz ki annyira jól :D persze csak azért nem, mert nekem a hosszúlábú elegáns hatás tetszik
biztos jó lesz, szerintem nem lesz fura, főleg ha illik a stílusodhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!