Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Volt már hogy azért nem...

Volt már hogy azért nem viseltetek egy ruhát, mert hogy "mit gondolnak majd az emberek"?

Figyelt kérdés

Férfi vagyok és nagyon tetszenek a bundakabátok. (bár épp elmúlt már a szezonja de nem ez a lényeg)

Szóval tökre tetszenek ezek a kabátok, elegánsan felöltözve mellé, de egyszerűen nem vennék, hordanék ilyet, mert állandóan szoronganék, hogy felszállok egy tömegközlekedésre, és minden ember azt gondolná hogy "Mi a francot rázza ez a seggét szörme kabátban, még egy rendes kocsija sincs hogy tömegközlekedik". ..és bevallom őszintén ezzel nem tudok vitatkozni. Valószínűleg nekem is ez lenne a benyomásom egy szőrmekabátos emberről a tömegközlekedésen. Ha így kicsípi magát az ember, ahhoz minimum már valami menő autó is dukál.

Nektek nem voltak soha ilyen hülye szorongásaitok bizonyos ruhák viselésével kapcsolatban?

2020. ápr. 9. 10:56
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Igazából ezt már évek óta tudni vélem magamról, csak sajnos a megoldására nem tudok ráakadni. De ez már nem is Szépség és divat kérdéskategóriába esik.... :D
2020. ápr. 9. 12:57
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem fura öltönyben tömegközlekedni.
2020. ápr. 9. 13:08
 13/16 anonim ***** válasza:
Nökön jobban mutat szerintem.
2020. ápr. 9. 13:43
 14/16 anonim ***** válasza:
ha az én véleményemre vagy kiváncsi kérdező, szerintem nagyon jól néz ki, amire gondolsz ( lány vagyok) . olaszországban ki se néznének, ott sokkal eredetibben öltözködnek a férfiak. nekem a bunda kifejezetten nem tetszik, de nagyon bejönne, ha egy pasi végre máshogy öltözne, mint a tömeg, így ez is. én is szeretek különlegesebben öltözködni, és elmondok egy tpasztlatot, vagy egy jól szabott ruhám, ami jól áll, viszont borzalmas anyaga van, összességében nagyon hülyén néz ki, de nekem tetszik vlmiért. volt már hogy abban mentem buszozni, és persze, a műkörmös csaj húzta a száját, de két fiú meg ott vihogott mögöttem, és láthatóan nagyon tetszettem nekik. akiken mondjuk ilyen alter ingek voltak(oké ez a stílus sok embernek nem tetszik) de nekem pont igen. szerintem stílusos amit kitaláltál, és az a tnulság, hogy pont annak a nőnek fog bejönni, akinek be akarsz majd.
2020. ápr. 9. 16:02
 15/16 anonim ***** válasza:
2020. ápr. 9. 16:09
 16/16 anonim ***** válasza:

Az 1- es fotót nem tudom meg nyitni error...:(

A 2-es olyan b...is. Bocsi. Eléggé nőies én nem vennem föl peddig autóm is van.

Amúgy van stílusom sosem kérdezek meg másokat hogy mit vegyek föl, ami tetszik azt meg veszem és hordom.

Ezzel azt akartam mondani ha tetszik vedd meg.

2020. ápr. 10. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!