Volt már hogy azért nem viseltetek egy ruhát, mert hogy "mit gondolnak majd az emberek"?
Férfi vagyok és nagyon tetszenek a bundakabátok. (bár épp elmúlt már a szezonja de nem ez a lényeg)
Szóval tökre tetszenek ezek a kabátok, elegánsan felöltözve mellé, de egyszerűen nem vennék, hordanék ilyet, mert állandóan szoronganék, hogy felszállok egy tömegközlekedésre, és minden ember azt gondolná hogy "Mi a francot rázza ez a seggét szörme kabátban, még egy rendes kocsija sincs hogy tömegközlekedik". ..és bevallom őszintén ezzel nem tudok vitatkozni. Valószínűleg nekem is ez lenne a benyomásom egy szőrmekabátos emberről a tömegközlekedésen. Ha így kicsípi magát az ember, ahhoz minimum már valami menő autó is dukál.
Nektek nem voltak soha ilyen hülye szorongásaitok bizonyos ruhák viselésével kapcsolatban?
Az 1- es fotót nem tudom meg nyitni error...:(
A 2-es olyan b...is. Bocsi. Eléggé nőies én nem vennem föl peddig autóm is van.
Amúgy van stílusom sosem kérdezek meg másokat hogy mit vegyek föl, ami tetszik azt meg veszem és hordom.
Ezzel azt akartam mondani ha tetszik vedd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!