Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen cipőt vennél ezek...

Milyen cipőt vennél ezek közül? Converse, Adidas vagy Nike? (15/L)

Figyelt kérdés

Kényelmes cipőt keresek, egyébként nőies a stílusom, de egyre muszáj lesz már beruházni. :)

Ebben a háromban gondolkodom.

Nagyon örülnék pár linknek is.

Szeretem a feketét és a lilát, egyébként jöhet mindenféle szín, kivéve rózsaszín (pink), azt ne nagyon. :)

Köszi! :D

2010. júl. 26. 20:25
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
köszi neked is :)
2010. júl. 26. 20:47
 12/18 anonim ***** válasza:

Csakis Nike, nekem minden cipőm, ruhám, pólóm nadrágom az.

A legjobb cipők szerintem a Shox-ok.

2010. júl. 26. 21:21
 13/18 anonim ***** válasza:

converse(L):))

15L

2010. júl. 26. 21:22
 14/18 anonim ***** válasza:
converse cipő nem jön be, az adidasom még nem volt,szval én a nike-ra szavazok! de csak úgy mondom hogy nekem pumám van és imádom,mert jól néz ki, sztrapabíró, és a leglényegesebb , hogy PUHA!(aminem sok cipőre igaz!)
2010. júl. 26. 21:45
 15/18 anonim ***** válasza:
előző L/14
2010. júl. 26. 21:46
 16/18 anonim ***** válasza:

Nekem van mindháromból több is. Ha beruházásnak szánod ne converset. Nagyon szép és nagyon jó, de kb ahogy lejár a garancia szétmegy. Régebben jobb minőségű volt, de nem tudsz mit csinálni vele, a vászon feslik, a fémgyűrű vagy kiszakad, vagy rozsdál ha kimosod, a talpa elreped. A legújabb a slim változata meg rohadt jól néz ki, de ha szétnézel az utcán, azok nagyon igénytelenül néznek ki, amik láthatóan gyakrabban viseltek. Az csak úgy jó, ha van más is mellette, és nem mindennap azt kell hordanod, különben nagyon hamar csúnya széttaposott cipőd lesz. A converse nem tornacipő cipői meg még viccnek is rosszak, ahogy kinéznek.

Nike vagy adidas inkább. Abból meg egy akármilyet, amilyen tetszik, az jó befektetés.

2010. júl. 27. 00:29
 17/18 anonim ***** válasza:

nikeeee(L)

adidas(L)

converset soha:)

16l

2010. júl. 27. 01:44
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha tényleg azt szeretnéd, hogy megérje az árát, ha tudsz, menj ki külföldre, mert lényegesen kissebb számok vannak azon a bizonyos cetlin. :) Például én vettem egy Nike 6.0-t Ausztriában, 10.000 (!) forintért. Szerintem, így sokkal jobb, nemde? Tudtam még venni mellé egy Osirist, hát nagyon boldog voltam. :D
2010. júl. 28. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!