Milyen cipőt vennél ezek közül? Converse, Adidas vagy Nike? (15/L)
Kényelmes cipőt keresek, egyébként nőies a stílusom, de egyre muszáj lesz már beruházni. :)
Ebben a háromban gondolkodom.
Nagyon örülnék pár linknek is.
Szeretem a feketét és a lilát, egyébként jöhet mindenféle szín, kivéve rózsaszín (pink), azt ne nagyon. :)
Köszi! :D
Csakis Nike, nekem minden cipőm, ruhám, pólóm nadrágom az.
A legjobb cipők szerintem a Shox-ok.
Nekem van mindháromból több is. Ha beruházásnak szánod ne converset. Nagyon szép és nagyon jó, de kb ahogy lejár a garancia szétmegy. Régebben jobb minőségű volt, de nem tudsz mit csinálni vele, a vászon feslik, a fémgyűrű vagy kiszakad, vagy rozsdál ha kimosod, a talpa elreped. A legújabb a slim változata meg rohadt jól néz ki, de ha szétnézel az utcán, azok nagyon igénytelenül néznek ki, amik láthatóan gyakrabban viseltek. Az csak úgy jó, ha van más is mellette, és nem mindennap azt kell hordanod, különben nagyon hamar csúnya széttaposott cipőd lesz. A converse nem tornacipő cipői meg még viccnek is rosszak, ahogy kinéznek.
Nike vagy adidas inkább. Abból meg egy akármilyet, amilyen tetszik, az jó befektetés.
nikeeee(L)
adidas(L)
converset soha:)
16l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!