Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen cipőt vennél ezek...

Milyen cipőt vennél ezek közül? Converse, Adidas vagy Nike? (15/L)

Figyelt kérdés

Kényelmes cipőt keresek, egyébként nőies a stílusom, de egyre muszáj lesz már beruházni. :)

Ebben a háromban gondolkodom.

Nagyon örülnék pár linknek is.

Szeretem a feketét és a lilát, egyébként jöhet mindenféle szín, kivéve rózsaszín (pink), azt ne nagyon. :)

Köszi! :D

2010. júl. 26. 20:25
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
nike,adidas,a konzervet utálomxD
2010. júl. 26. 20:28
 2/18 A kérdező kommentje:
köszi :)
2010. júl. 26. 20:29
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
2010. júl. 26. 20:31
 4/18 anonim ***** válasza:

van Converse-em, és Nike-m is. =) a Converse szuper, tartós, bár csak a sima tornacipővel van tapasztalatom. örök darab semleges színekben. a Nike cipőm egy fokkal praktikusabb, mert melegebb, és mivel bőr, vízálló is. az egyébként nem volt betervezve, spontán vettem, de jó befektetés!=)

szóval ha olyan cipőt szeretnél, amiben esőben-sárban-viharban is boldogulsz, akkor minden COnverse-szeretetem ellenére a Nike-t javaslom.

2010. júl. 26. 20:34
 5/18 anonim ***** válasza:
Deszkás, tornacipő jöhet? :)
2010. júl. 26. 20:34
 6/18 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem Adidas Adiprene cipőm van (fekete). Iszonyat kényelmes, nem bántam meg hogy megvettem. Igaz nem Mo-n vettem, meg nem is nagyon láttam még ezt a típust. De szerintem ha adidast, vagy nike-t veszel, nem fogod megbánni, mert nagy jó cipők.

23/L

2010. júl. 26. 20:36
 7/18 A kérdező kommentje:
ó minden :)
2010. júl. 26. 20:36
 8/18 A kérdező kommentje:
az az arannyal kombinált nem jön be annyira, viszont a másik szuper :)
2010. júl. 26. 20:37
 9/18 A kérdező kommentje:
mármint minden jöhet :D
2010. júl. 26. 20:37
 10/18 anonim ***** válasza:

úúú Nike szerintem az a gáz...

vagy adidast a régi retró stílusúakból, de a converse az mindenhez illik, divat volt és lesz is, fiatalos és modern... pl cicanacival, laza fölsővel si jó, ez nem mondható el egy adidasról (talán ha textil, magasszárú)...

2010. júl. 26. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!