Milyen cipőt vennél ezek közül? Converse, Adidas vagy Nike? (15/L)
Kényelmes cipőt keresek, egyébként nőies a stílusom, de egyre muszáj lesz már beruházni. :)
Ebben a háromban gondolkodom.
Nagyon örülnék pár linknek is.
Szeretem a feketét és a lilát, egyébként jöhet mindenféle szín, kivéve rózsaszín (pink), azt ne nagyon. :)
Köszi! :D
van Converse-em, és Nike-m is. =) a Converse szuper, tartós, bár csak a sima tornacipővel van tapasztalatom. örök darab semleges színekben. a Nike cipőm egy fokkal praktikusabb, mert melegebb, és mivel bőr, vízálló is. az egyébként nem volt betervezve, spontán vettem, de jó befektetés!=)
szóval ha olyan cipőt szeretnél, amiben esőben-sárban-viharban is boldogulsz, akkor minden COnverse-szeretetem ellenére a Nike-t javaslom.
Szia! Nekem Adidas Adiprene cipőm van (fekete). Iszonyat kényelmes, nem bántam meg hogy megvettem. Igaz nem Mo-n vettem, meg nem is nagyon láttam még ezt a típust. De szerintem ha adidast, vagy nike-t veszel, nem fogod megbánni, mert nagy jó cipők.
23/L
úúú Nike szerintem az a gáz...
vagy adidast a régi retró stílusúakból, de a converse az mindenhez illik, divat volt és lesz is, fiatalos és modern... pl cicanacival, laza fölsővel si jó, ez nem mondható el egy adidasról (talán ha textil, magasszárú)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!