Ilyen pocakkal fel mernétek venni egy feszülős ruhát? (mondjuk egy könnyed tavaszi sétához)
Figyelt kérdés
Úgy gondolom elölnézetből annyira nem is jön át, de oldalról és ülve eléggé.
Szerintetek még várjak ezzel a ruhával a fogyókúra végéig, vagy már felvehetném?
2020. ápr. 5. 12:27
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
7-es: nem, nyilván a gyermekáldás csodája más tészta :) csupán az a gond, hogy kb 10 kilót fogytam nyár óta, és szeretnék még leadni 5-öt, mert eddig rengeteg kritikát kaptam a kövérségemre, plusz nyáron még túlsúlyos kategóriába nevezhettem ami egészségtelen is. Ezt a kritikát és bántást igyekeznék elkerülni, mert nem akarok megint összetörni önbizalom kérdésében.
2020. ápr. 5. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!