A rovatot olvasó hölgyektől kérdezem: hány denes a legvéknyabb harisnya?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 2. 20:10
2/6 anonim válasza:
10. De az már annyira vékony, hogy elég ránézni es felszalad rajta a szem . :-)))
5/6 anonim válasza:
Rajtam ami a legvékonyabb harisnya volt az 5den. Németben vettem észre, mondom csak kipróbálom már. Sok értelme nem volt, max annyi, h elmondhatom, volt már ilyen a lábamon. 1 használatot bírt, amikor másodszor vettem (volna) fel, egyből szétszakadt.
Amúgy nyáron én 7-8-10deneseket használok,legtöbbször 8-ast, az még viszonylag sokat kibír, viszont annyira vékony, h alig érzem, h rajtam van. Nem melegít egyáltalán, viszont sokkal szebben mutat benne a láb.
Szóval a kérdés szerintem inkább az, h tényleg a legvékonyabb, vagy a még aránylag használhatók közül a legvékonyabbat keresed? Én a magam részéről a 8-ast ajánlanám, hiába van vékonyabb, minimális a különbség köztük...
33/n
6/6 anonim válasza:
Ami ténylegesen viselhető, az 8 denes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!