Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a baj azokkal a férfiakkal...

Mi a baj azokkal a férfiakkal akik szandált hordanak?

Figyelt kérdés

Őszintén nem ertem hogy egyesek miert annyira butak, hogy nem latjak be ha valakinek ez a kenyelmes viselet es nem akarja hogy a laba megsuljon meleg idoben...

Tropusokon elo emberek mindenhova ezt hordjak, csak a buta nyugatiak mondanak mast...

2020. ápr. 1. 13:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én szeretek mezítláb lenni, ezért melegben szandált szoktam venni, mert az a legjobb olyankor (esetleg egy vékony vászoncipő).

Ugyanakkor megfelelően ápolom a lábamat, nemcsak azért, hogy mások ne legyenek rossz véleménnyel rólam, hanem nekem is igényem.

Azontúl, hogy csak mezítláb veszek fel szandált, mellé rövidnadrágot szoktam venni, így az összkép is oké (bár még néha vékony hosszú vászonnadrággal is belefér, de farmerral hülyén nézne ki).

F

2020. nov. 24. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!