Csak a gazdagok hordanak Mayo Chixes és MK-s cuccokat?
Zara-ban egy nadrág meg 8-9-10 ezer forint.
És ki az a nagyon h..lye, aki "évszakonként 10-20 db" felsőt vesz? Talán az palotában él? Hova teszi a rengeteg ruháját? Vagy egy használat után el is adja őket?
Szerintem a Mayo Chix egy tipikus proli márka, roma lányok előszeretettel viselik a csúnya fehér műbőr dzsekijeiket meg a strasszos, csillámos, virágos, csipkés felsőiket. Rondák, ízléstelenek.
A Mk darabok jóval drágábbak és igen, ha EREDETI akkor valóban nem az átlag keresethez való. De a két márka abszolút egy lapon sem említhető számomra.
"Szerintem a Mayo Chix egy tipikus proli márka"
Igen. Tipikusan seggig érő műhajat dobáló lányokon van. Nagyon ízléstelen. Olyan kínais az összhatás.
Mayo Chix kifejezetten ronda ruhàkat gyàrt. Silàny minőség, ízléstelen, giccses ruhàk.
A legtöbb gazdagot nem érdeklik ezek.
Az igazán gazdagok Chanelt, Versacet, Diort hordanak és kijárnak Párizsba vásárolni. Én ismerek ilyen családot.
Nem érdekli őket a Mayo Chix.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!