A Soulcal mint ruhagyártó márka jó minősegű ruházatokat gyárt? .
Figyelt kérdés
Kinéztem magamnak egy mellényt ami megtetszett, ez lenne az [link] csak nem tudom azt hogy anyagát tekintve jóminőségű e vagy sem, akinek volt bármiféle ruházata ettől a gyártótól, vagy ismeri a gyártó termékeit azt megkérném hogy válaszoljon már a feltett kérdésemre, köszönöm.2020. márc. 31. 12:38
1/1 qborka 

válasza:

A páromnak ilyen kabátja van, vastag, meleg, de volt már varrónőnél, pedig alig hordta. A varrás megbomlott.
Tipp: nézz be egy Sportsdirectbe, ha van a környékeden,ott kapható ez a márka,mi is ott vettük, hátha van ez a mellény.
Nekem volt egy felsőm, amit turiztam, imádtam, sokat hordtam, nagyon egyedi volt, csak kijött belőle a fém karikája, így leselejteztem.
Szintén turiztam egy ilyen pulcsit, azt is imádom, nagyon masszív anyaga van.
Vagyis 3-ból két termékük bejött. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!