Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Eredeti ez az oldal, ismeri...

Eredeti ez az oldal, ismeri valaki?

Figyelt kérdés

Ezen az oldalon találtam egy nagyon jó martenst, de az árak gyanúsan alacsonyak, és nehéz elhinni hogy minden termék ennyire le van árazva. Valaki ismeri az oldalt, és tudja róla hogy fake vagy sem?

[link]

2020. márc. 7. 14:11
 1/2 anonim ***** válasza:

nekem fake-nek tűnik. Nem találtam semmilyen címet vagy üzletkeresőt, de még telefonszámot vagy email címet sem, ha összehasonlítod az angol nyelvű honlappal amiről másolva van a design, ahol ezeknek kéne lenniük (alul szürke betűkkel, 3/4 oszlopban) ott ezen a cipők nevei vannak felsorolva. Ha ez a Martens hivatalos honlapja lenne, akkor ugyanolyan lenne a struktúrája mint az eredetinek, és az azon lévő összes infó megtalálható lenne rajta.

És el van írva a szállítás szallitas-nak, meg ott van a tetején az összes kamu oldalra jellemző valutaváltó - miért akarna egy magyar nyelvű oldalon Magyarországról mexikói pesoban vagy dán koronában fizetni bárki, és miért lenne erre lehetőség?

2020. márc. 7. 23:27
 2/2 anonim ***** válasza:
amikor az elso martensemet vettem akkor ezzel az oldallal en is szembetalalkoztam de most mar halas vagyok magamnak hogy nem ott vettem meg mert biztos hogy kamu. :(( ha fel szeretned probalni amit ajanlok akkor a londonportba menj, engem senki nem figyelmeztetett viszont csak keszpenzzel lehet fizetni, jo vasarlast :)
2020. ápr. 28. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!