Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A shoestore.hu egy megbízható...

A shoestore.hu egy megbízható oldal?

Figyelt kérdés

Szeretnék rendelni egy NMD Hu -t de nem tudom, hogy ez az oldal megbízható-e. Eredeti cipőket árulnak?

Csak olyan válaszoljon aki már rendelt tőlük!

link: [link]

2019. szept. 15. 11:47
 1/10 anonim ***** válasza:
60%
Nem rendeltem még tőlük,mert nem hordok fake cipőket.
2019. szept. 15. 12:44
 2/10 anonim ***** válasza:
60%

Tuti hogy kamu hamisítványokat árulnak.

Irreálisan olcsóak.

2019. szept. 15. 14:25
 3/10 anonim ***** válasza:
74%

btw miért csak az válaszolhat aki már rendelt tőlük?

Aki nem sülthülye az fél perc alatt levágja hogy full kamukat árulnak.

Ahol a 160ezer Ft-os cipőt 16ezerért árulják, tök egyértelmű.

2019. szept. 15. 14:29
 4/10 A kérdező kommentje:

Ha még nem esett volna le azért válaszoljon csak az aki rendelt mert különben soha nem tudom meg, hogy eredeti-e.

Bárki mondhat bármit amíg nincs tapasztalata.

Lehet, hogy te elolvastál egy cikket arról, hogy mitől kamu shop egy kamu shop, de attól még nem tudod, hogy kamu-e ez az oldal mivel elég jól meg van csinálva. Mellesleg nem muszáj választ írni. Kértem, hogy csak az írjon aki már rendelt tőlük, de úgy tűnik az emberek nagy részének rossz a felfogó képessége.

2019. szept. 15. 15:07
 5/10 anonim ***** válasza:
81%

Te most tényleg ennyire retardált vagy, vagy igen?

Egy olyan cipőt, aminek a reális bolti ára 160ezer Ft, 16 ezer Ft-ért kínálnak, ott garantáltan hamisítványt fogsz kapni.

2019. szept. 15. 15:09
 6/10 A kérdező kommentje:
Melyik cipo 160 nalad? :D
2019. szept. 15. 17:27
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Gucci Sneakerek, normális nem kamus boltokban 150-160ezer Ft-ba kerülnek. Itt 16ezer-ért kínálják.

A Yeezy Beluga nem kamus helyeken 100ezer Ft-nál kezdődik. Az oldalon 21ezer Ft-ért árulják.

Egy Alexander Mcqueen cipő 140ezer körül van, 24ezer.

Bár nem lepődök meg, hogy fingod nincs az ilyen luxusmárkákhoz és az árfekvéseihez, de normális ember nem hiszi el, hogy ezek ennyi pénzért eredetiek lennének.

2019. szept. 15. 17:49
 8/10 anonim ***** válasza:
Mondjuk az Alexander McQueen ami náluk 24.000(!) boltban ennyiért levegőt nem vehetsz.Vagy épp a “Gucci”sneakerek 15.000ért.Vicc,hogy feltetted egyáltalán azt a kérdést,hogy “eredti cipőket árulnak?”.Náluk 16.000egy NMD,eredetit 40.000alatt nem kapsz.De rendeld meg nyugodtan.🔥🤡
2019. szept. 15. 17:50
 9/10 anonim válasza:
Nem rendeltem még. De nem is kell ahhoz, hogy megmondjam, hogy egy kamu szar. Egy: az oldal kialakítása, mintha valaki ráhányt volna. Meg majd Yeezy 350-eket biztos 20k-ért adnak, amikor magyarországon csak egy helyen lehet legit yeezy-ket kapni. kész vicc
2019. okt. 6. 12:15
 10/10 anonim válasza:
Egy cikben leírták hogy az kamu, meg gyanúsan olcsók a cipők ,ha eredetít akarsz inkább ne rendelj onann!
2023. aug. 20. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!